Merhaba aradaþlar iyi forumlar. Herkes hangi þirkete ne kadar ücret ödediðini paylaþýrsa yeni gidecek olanlara bir fikir verir diye düþünüyorum.
Merhaba aradaþlar iyi forumlar. Herkes hangi þirkete ne kadar ücret ödediðini paylaþýrsa yeni gidecek olanlara bir fikir verir diye düþünüyorum.
sirketlerin surekli fiyatlari degismektedir. Eylul ayindaki fiyatlarla simdiki arasinda 150-200 dolarlik farklar var. Ocak ayindan itibaren dha da artacaktir. Yani kisacasi sirketleri tek tek arayip guncel fiyatlari ogrenmek gerekir.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben united towersa 1900 dolara kayýt oldum..31 ocaktan once ücerti tamamlarsam 1800 dolar ödeyecegimi söylediler..
Firma reklamlarýný yapmazsak daha iyi.
---wat where amazing happens---
Kardeþim 1 gününü ayýr gez bütün þirketleri. Ýzmirde hepsi kýbrýs þehitlerinde mesela 1 gün yeter gezmeye konuþ içine sinene git. Fiyat 1600-1900$ arasý biþi olur (NOT: Bu fiyat sadece þirkte verceðin tabikide gitmek için 4bin Dolar gibi bir gider olur sanýrým )
merhabalar, istanbul ya da Ankara'da iþ fuarý yapan þirket var mý bildiðiniz?
Forum uzerinde sirket isminin verilmesine musade etmiyoruz. Uyanik sirketler manupile etmeye kalkiyor. Sen bulabildigin tum firmalari ara ve sor fuarlarini. Benim bildigim 4-5 sirket var subatta fuar yapacak ve isleri bos olan.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks