Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wildwood, NJ 2015

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool Wildwood, NJ 2015

Merhaba arkada?lar 2 yaz aradan sonra bu yaz yine Wildwood'a gidiyorum. Morey's Piers'da ride operator olarak çal??aca??m yine. Bu sene gidecek olanlarla burdan konu?up tan???rsak gitmeden iyi olur diye dü?ündüm. Ayr?ca herhangi bir konuda akl?n?zda olan bütün sorular? burdan cevaplayabilirim. E?lenceli bir yaz geçirmeniz dile?iyle

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Eglence ortami falan iyi midir , club tarzi mi yoksa ev partileri mi daha cok oluyo

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sosyal hayati baya iyidir wildwoodun, belli gunlerde clublarda partiler olur onun haricinde ev partileri baya yaygindir. Sokaga cikip sesin geldigi eve 2 3 bira alarak girsen bile sicak karsilanirsin. Genel olarak parti ortami baya eglencelidir anlicagin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı EmircanKilic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar 2 yaz aradan sonra bu yaz yine Wildwood'a gidiyorum. Morey's Piers'da ride operator olarak çal??aca??m yine. Bu sene gidecek olanlarla burdan konu?up tan???rsak gitmeden iyi olur diye dü?ündüm. Ayr?ca herhangi bir konuda akl?n?zda olan bütün sorular? burdan cevaplayabilirim. E?lenceli bir yaz geçirmeniz dile?iyle
    merhaba bende ayn? yerde oluca??m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yardima ihtiyacin oldugu zamanlar cekinmeden bana sorabilirsin
    Konu ozgursum tarafından (17-01-2015 Saat 09:51 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yardima ihtiyacin oldugu zamanlar cekinmeden bana sorabilirsin
    Pm atam?yorum yeni üye oldu?um için 10 mesaj atmam gerekiyormu?
    Konu ozgursum tarafından (17-01-2015 Saat 09:52 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba, WAT konusunda deneyimli birini bulmak çok zor. Ben firmaya ba?lang?ç paras?n? yat?rd?m. Acaba özelden ileti?ime geçebilirmisiniz. Sormak istedi?im çok soru var e?er mahsuru yoksa te?ekkür ederim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

istersen forum üzerinden bana özelden mesaj atabilirsin her türlü sorunu cevaplayabilirim. E?er senin için daha kolay olcaksa facebook üzerinden de ekleyebilirsin

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı WooRKY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, WAT konusunda deneyimli birini bulmak çok zor. Ben firmaya ba?lang?ç paras?n? yat?rd?m. Acaba özelden ileti?ime geçebilirmisiniz. Sormak istedi?im çok soru var e?er mahsuru yoksa te?ekkür ederim.
    Forum uzerinden sorbilirsin sorularini , cekinmden uygun basliktaki konuya sorularini yazabilirsin. Daha cok kisi tarafindan cevaplanacaktir bu sekilde.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabalar, sadece ufak bir soru için ayr? bir ba?l?k açmayay?m dedim.

?u bir iki hafta içerisinde wat ba?vurumu yapsam, new jersey'deki bu amusement parklar?n ç?kma ihtimali çok mu dü?üktür?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı faz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar, sadece ufak bir soru için ayr? bir ba?l?k açmayay?m dedim.

?u bir iki hafta içerisinde wat ba?vurumu yapsam, new jersey'deki bu amusement parklar?n ç?kma ihtimali çok mu dü?üktür?
    Ben daha geçti?imiz hafta bi çay içmeye work and travel ?irketine gittim Moreys'de durumlar ne doldu mu ?imdiden diye sordu?umda bana hala yer oldu?unu söylediler. Tahminimce hala yer vard?r ama elini çabuk tutsan iyi olur amusement parklar çabuk kap?l?yo çünkü

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

?lginçmi? çünkü yakla??k 40-45 gün evvel bu e?lence park?na yollayan 3 ?irket de buray? seçmeye çal??an ö?rencilerine bu i?in doldu?unu söylediler. Bizzat kendi kay?tl? ö?rencilerinin bana söyledi?i buydu. Sana bo? yer oldu?unu söyleyen ?irket hangisi bilmem ama hangi yönden bakarsan bak çok da ho? bir durum de?il malesef bu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?lginçmi? çünkü yakla??k 40-45 gün evvel bu e?lence park?na yollayan 3 ?irket de buray? seçmeye çal??an ö?rencilerine bu i?in doldu?unu söylediler. Bizzat kendi kay?tl? ö?rencilerinin bana söyledi?i buydu. Sana bo? yer oldu?unu söyleyen ?irket hangisi bilmem ama hangi yönden bakarsan bak çok da ho? bir durum de?il malesef bu.
    Taksimdeki studyzone a sormu?tum. Belki senin sordu?un zamandan sonra ek kontenjan aç?lm??t?r veya 1 2 ki?i program?n? iptal etmi?tir de o yüzden bana öyle demi?lerdir. Ama ben ilk gitti?im sene bu zamanlarda ba?vurdu?umda Morey's i bulmu?tum. Bir daha telefonla aray?p ?ans?n? dene istersen

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de i? seçimi a?amas?nday?m.Hiçbir fikrim yok.Buray? seçmelimiyim?Kal?cak yer varm???

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Taksimdeki studyzone a sormu?tum. Belki senin sordu?un zamandan sonra ek kontenjan aç?lm??t?r veya 1 2 ki?i program?n? iptal etmi?tir de o yüzden bana öyle demi?lerdir. Ama ben ilk gitti?im sene bu zamanlarda ba?vurdu?umda Morey's i bulmu?tum. Bir daha telefonla aray?p ?ans?n? dene istersen
    Mesajdan sonra bakt?m konu?malara ve di?er iki firmadan toplamda 4 ö?renci ile bu yer hakk?nda konu?mu?um ve dolu oldu?unu söylemi?ler. Senin ?irketin için de?ilmi? yanl??l??? düzelteyim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı selinkarsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de i? seçimi a?amas?nday?m.Hiçbir fikrim yok.Buray? seçmelimiyim?Kal?cak yer varm???
    Güzel bir i? ancak çok da abart?lacak bir i? de?il. Yine de avantajlar? dezavantajlar?ndan daha fazla. ?? seçerken di?er alternatiflerin neler ? Bu da önemli mesela ben sana bu i?ten çok daha iyi onlarca i? sayar?m ba?ka sponsorlarda ?u an. Dolay?s?yla belki sana bu i?ten daha iyi i? sunulmu? olabilir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bence i? için morey's ortalama bi yer ama wildwood e?lence için mükemmel bir yer. Küçük bir yer oldu?u için bir sürü insanla tan???rs?n ve her türlü etkinlikten de haberin olur. Senin yerinde olsam böyle bi ?ans?n varsa kaç?rmazd?m. Zaten i? sana yetmezse de 2. i?i rahatl?kla bulursun. Anl?yca??n i? bahane .Kal?cak yer de çok bol, gitti?in gün 1 saat turlasan kalcak bir yer bulursun haftal?k 80-100 dolar aras?, ayr?ca istersen ben de sana orda yard?mc? olabilirim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bence i? için morey's ortalama bi yer ama wildwood e?lence için mükemmel bir yer. Küçük bir yer oldu?u için bir sürü insanla tan???rs?n ve her türlü etkinlikten de haberin olur. Senin yerinde olsam böyle bi ?ans?n varsa kaç?rmazd?m. Zaten i? sana yetmezse de 2. i?i rahatl?kla bulursun. Anl?yca??n i? bahane .Kal?cak yer de çok bol, gitti?in gün 1 saat turlasan kalcak bir yer bulursun haftal?k 80-100 dolar aras?, ayr?ca istersen ben de sana orda yard?mc? olabilirim.
    Sen nerde nas?l kimlerle kalaca??n? kararla?t?rd?n m??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sen nerde nas?l kimlerle kalaca??n? kararla?t?rd?n m??
    benim nerde kalaca??m 3 a??a?? 5 yukar? belli gibi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Seren KISAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emircank?l?ç nerde kal?caks?n sen park?n yerinde mi?
    Moreys'in evleri fena de?ildir ama ben pek be?enmiyorum çok kuralc?lar. o yüzden orda kalmicam.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkada?lar . Bende bu yaz wildwood a gidiyorum .Hatta 7 haziranda orda olmam? istediler bir terslik ç?kmazsa orda olucam. Yaln?z bu new jersey / wildwood a nas?l gidiliyor yard?mc? olabilirmisin ? Havaalan?ndan ç?k?nca direk shuttle var dediler ama sen daha önce iki sefer gitmi??in tecrübeli say?l?rs?n =)
    yard?mc? olursan sevinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkür ettim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba bende wildwoodda olucam bal harbour diye bi otelde ikinci i? imkan? nas?l oluyo tam olarak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı guvengurkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bende wildwoodda olucam bal harbour diye bi otelde ikinci i? imkan? nas?l oluyo tam olarak
    ikinci i? imkan? oldukça fazla. yaz?n nüfus baya artt??? için i?çi aç??a da oluyor. Gitti?in ilk günlerde gezmeye ba?larsan restaurantlar olur oteller olur rahatl?kla ikinci i?i bulabilirsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu sene wildwooda gelecek olanlar, ev konusunda çok dikkatli olun sak?n benim yapt???m hatay? yap?p kontrat imzalamay?n, ben Acme Markette çal??aca??m, ev adresim 233 E Garfield Avenue, sak?n bu adrese de geleyim demeyim kendi evinizi güzelce arayarak kendiniz bulun, evde sürekli böcek öldürüyorum, Ciee yi arad?m böceklerin resimlerini ve kontrat?n fotokopisini al?p bize yollay?n dediler, ev sahibi de sorun ç?kar?yor, verdi?imiz depozitoyu bile vermiyor, yani söyleyece?im e?er 233 E veya 235 E Garfield Avenue da kalacak olanlar, sak?n buraya u?ramay?n ba?ka bir yer bulun ki hem ev sahibi de para alamas?n bizde burda ma?dur olmayal?m ç?kmaya çal??al?m, te?ekkürler ?imdiden

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 233e 235e

onur karde?im biz duymu?tuk sorunu ama çözülebildi?i söylenmi?ti halen devam m? ediyor s?k?nt?, ay?n 16 s?nda gelece?iz. çok mu büyük bir sorun daha ayr?nt?l? payla??rsan sevinirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)