Uzun bir süre sonra forum aklıma geldi bir bakayım dedim.Yöneticilikten atılmışım, sürpriz olmadıBu forumun üzerimde çok emeği oldu çok yardım alıp mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım.
Şimdi yeni konu açıp -hey eskiler neredesiniz- gibisinden bir mesaj atmak istemiyorum keza muhtemelen eskilerden ozgursum ve amadeus dışında pek uğrayan kalmamış![]()
2016 yılında Wata gideceklere tavsiyem beklentileri en aşağıya çekip orada bulunduğunuz süre boyunca atılgan olmanız.Watta yapılan işleri bazı alarak bu programa ameliliktir diyen insanlara inanmayın,yapılan iş ne kadar basit olursa olsun gördüğünüz saygı bunu fazlasıyla karşılıyor, Onlar kendi zayıf insan ilişkilerinden ötürü bunu söylüyorlardır muhtemelen çünkü.2010 yılında ilk WATA gittiğimde -otobüs nerede- diyemediğimi, 2 ay boyunca otopark süpürüp, elle çimen yoltup, kanal dahi açtığımı şimdi çevremde olan insanlara inandıramıyorum.Şayet kişiliğiniz buna elverişli ise Wat size hem kültürel hem kişisel hem eğitimsel bir çok katkı sağlayacaktır.Beni bugün olduğum yere ilk wata gitme kararım getirdi çünkü.Bulunduğun nokta neresi derseniz Boeing 737-800
Eski dostlarıma selam olsun.Yeni watçılara ise iyi Watlar diliyorum, alın çantanızı ve özgürlüğünüze uçun![]()

Bu forumun üzerimde çok emeği oldu çok yardım alıp mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım.
Alıntı
Bookmarks