evet arkada?lar biraz erken belki ama bi kaç senedir bu ?ekilde ara?t?r?yorum ve dü?ünüyorum seneye gitmeyi dü?ünen arkada?lar var m?d?r acaba ?
evet arkada?lar biraz erken belki ama bi kaç senedir bu ?ekilde ara?t?r?yorum ve dü?ünüyorum seneye gitmeyi dü?ünen arkada?lar var m?d?r acaba ?
sanmiyorum birini bulacagini su anhaziran gibi bulabilirsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
forumdan kopma , mayis hazirandan itibaren cikmaya baslar ortaya yeni watcilar.

ben dü?ünüyorum fakat hala ne ?irkete tam karar verebildim ne de akl?mdaki baz? sorulara cevap bulabildim.
Dostum daha bu sene bi aç?ls?n temmuz a?ustos gibi tüm ?irketlere gidip konu?ursun Soru kalmaz kafanda
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
2015 watcilarini bir yollayalim sonra yeni guncel konulara ve cevaplara geceriz

2015 watcilar? demi?ken karde?im ben var?m bu sene gidiyorum seneyede self dü?ünüyorum ekim gibi damlar?m buralara![]()

O de?ilde dolar 3 TL oldu. Geçen sene gidenler a?a?? yukar? 6000 TL'ye giderken 2016 yaz? gitmeyi dü?ünenler e?er dolar böyle kal?rsa neredeyse 8700 TL'den gidecek, bize de yaz?k be![]()
![]()

hocam ben var?m hiç erken de?il bence2014 ekimde ülkeme geldim tekrardan ara?t?rmaya ba?lad?m 8 ayd?r takipteyim tecrübelerimi payla??p insanlar?n yazd?klar?n? okuyorum. ben ve bir arkada??m dü?ünüyoruz de?il kesin gidiyoruz allah?n izniyle paralar bile haz?r biraz pi?man?z bu yaz da gitmedik diye ama olsun
![]()

Work and travel için üni ö?rencisi olma zorunlulu?unu ö?rendi?im günden beri 2016 yaz?na geri say?m yap?yorum desem yeri.?imdiden eyalet ara?t?rmalar?na bile girdik![]()

Sonunda kayd?m? yapt?rd?m beni de yaz?n gideceklere![]()
?imdi gülün tabi amerikaya gelinde görcem sizi![]()
?aka bi yana i?inizi iyi seçin arkada?lar i? çok önemli bak sonra millet a?l?yor burda dönüyor tekrar ülkeye falan
i? i? i? ona göre![]()

2016 yaz? için bende dü?ünüyorum. Hatta aktif olarak ?irket ar?yorum, karar verdi?imde kesin gidece?im gibi![]()

Ben de 2016 yaz?nda gitmek istiyorum ama 20 ya??nda olaca??m için biraz tereddütlüyüm :S

Ne güzel i?te 20 ya??nda olunca ne oluyor ki![]()

ben giderken 21 olaca??m ama geç kald?m diye çok pi?man?m, sen bu sene gider kurdu olursun seneye onlar ekstras? olur![]()
gören de alkolik zannedecek sizi , alkol almadan 3 ay ya?asan?z ölmezsiniz?lla al?cam diyorsan?z evde kendi kendinize içersiniz. Bunun yan?nda da e?lence mekanlar?na girersiniz ama içki alamazs?n?z ve elinize 21 ya??ndan küçük oldu?unuzu belirten bir damga bas?l?r o kadar. Giri? yasak de?il ç?u mekana.
Meraba arkada?lar aran?za yeni kat?ld?m.Bende 2016 yaz? için kay?t oldum ücretin bir k?sm?n? yat?rd?m viriginia beach i? içinde rental bike i?i için konu?tum deneyimli olanlar biraz bahsedebilirmi acaba 2014 yada 2015 yaz? için ?
Konu ozgursum tarafından (18-08-2015 Saat 04:01 PM ) değiştirilmiştir.

?stanvul subesiyle gorustum ama okul kayseride oldugu ixin ankara subesi ile islemleri yurutecegiz
Ama olur mu cok IYI NIYETLI sirketler dolar uzerinden zam yapmaya devam ediyorlar. Kur artmadi hic ya !!! En iyi sirket onlar ne fiyat verseler az !!

Selam dostlar bende 2016 yaz için ?irket aray???na girdim dolarda malum 3 liraya yakla??nca program ücreti de önem kazan?yor sizin buldu?unuz anla?t???n?z ?irketler ve fiyatlar? hakk?nda yard?mc? olur musunuz. ?lk defa gidece?im kafamda deli sorular![]()

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks