Merhaba,

Birçok forumu ara?t?rd?m ancak halen gitmek istedi?im eyalate karar veremedim. Gidece?im ?irketin fuar? olacak oraya kat?laca??m. Wyoming, wisconsin ve colorado var. Bu yerlerde türk say?s? çok fazla ve küçük oldu?undan dolay? iç içesiniz diyorlar. Bu ne kadar do?ru? Benim temel amac?m ingilizce seviyemi geli?tirmek ve s?k?lmamak, sosyal ortam benim için önemli diyebilirim. Tabi ?irket bu 3 eyaleti ?eçmek zorunda de?ilsin 50 eyalete gidebiliyorsun ve istedi?ini ?eçebiliyorsun diyorlar. Benim istedi?im ?ehirler New York yada denizi olan veya yak?n bir yer istiyordum ama bu yerlerde bar?nma ve yemek olay? çok pahal? diyorlar özellikle bar?nma ihtiyac?na çok para verirsin gibi ?eyler söylediler. Do?rumu? Denizi olan biryeri ?eçmek istiyorum ama WAT bitiminde elimdeki tüm paray? bar?nmaya yada orada harcay?p hiçbiryeri görmeden de dönmek istemiyorum. Çok ?ey istiyorum ama dönerken para getirme gibi bir plan?m yok. Sizin tavsiyeleriniz neler, ne yapabilirim. Cevaplar?n?z için ?imdiden te?ekkür ederim.