Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work And Travel ?ngilizce Seviyesi Yard?m

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Standart Work And Travel ?ngilizce Seviyesi Yard?m

merhaba arkda?lar 18 ya??nday?m work and travel a ilk kez kat?laca??m ?irketle ingilzice mülakata girdim ve ba?ar?s?z oldum ertesi gün tekrar gittim çal???p mülakate girdim 7 ald?m ancak ingilizcemin o kadar iyi olmamas?ndan dolay? i? veren ile mart ay?nda görü?ece?im ingilizcemi geli?tirmek için ne yapabilirim hangi kaynaklar? kullanabilirim ben?m için bu hayat meyat meselesi gerçekten çok istiyorum üniversite 1 deyim sponsor görü?mem var 15 gün içinde ve speaking clup lara kat?laca??m ?irketteki

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

?lk olarak 7 ney karde?? 10 üzerinden mi 100 üzerinden mi ? O k?s?m? anlamad?m. ?irketin kursuna git maddi durumun varsa kendin bi kursa git bol bol çal?? pratik yap falan filan. Fakat ?unu unutma hayat meyat meselesi deme olursa gidersin olmazsa dünyan?n sonu de?il karde?im. Bir sene çal???rs?n sonraki sene daha rahat gidersin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?lk olarak 7 ney karde?? 10 üzerinden mi 100 üzerinden mi ? O k?s?m? anlamad?m. ?irketin kursuna git maddi durumun varsa kendin bi kursa git bol bol çal?? pratik yap falan filan. Fakat ?unu unutma hayat meyat meselesi deme olursa gidersin olmazsa dünyan?n sonu de?il karde?im. Bir sene çal???rs?n sonraki sene daha rahat gidersin.
    karde? 10 üzerinden gitmek istiyorum kes?nl?kle ön kay?t?da hallettim bilgin varm? ye?il pasaport oluyormu work and travel için 2014 de yasa ç?kt???n? duydumda ondan ded?m oluyor diye b?lg?s? olan varm? google da eski bilgiler var

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

10 üzerinden 7 bana kal?rsa çok çok iyi bence. Ye?il pasaport oluyormu? art?k birçok yerde geçerli oldu?unu okudum.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 üzerinden 7 bana kal?rsa çok çok iyi bence. Ye?il pasaport oluyormu? art?k birçok yerde geçerli oldu?unu okudum.
    karde? çok te??ekür ederim birinci mülakatte 10 da 4 yapm?st?m 2.cide çal?st?m 10 7 att?m çok çal?s?cam gitmeden heycan oluyor gerçekten çok gitmek istiyorum her ?eyin onunde ben?m için speaking cluplara gidece?ima abim daha önce wat yapt? onunla ingilizce cal?s?yoruz kurslada destekeleyece?im i? verenle martta görü?mem evratklar? topluyorum ?imdi sa?olas?n bu forum ke?ke daha aktif olsa baz? konular çok eski

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba,

Öncelikle bilmen gereken seviyene göre bir i?e yerle?tirilece?in olmal?d?r. Seviyen ne ise o ve alt?nda yer alan i?lere yerle?tirecekler seni. Work and Travel ?ngilizcesi için yapman gereken kesinlike konu?ma prati?i kazanmakt?r. Bunun da ilk ?art? belli bir altyap?ya sahip olmak ve bu altyap?y? da bir ?ekilde destekleyerek prati?e dökebilmektir. Sana tavsiyem; e?er grammer olarak kendini yetersiz hissediyorsan önce onu hallet, daha sonra kelime çal??maya ve okuma yapmaya ba?la. Burada en önemli k?s?m okuma yapmak, tabi bunu yaparken de kula??n? ve dilini ?ngilizce'ye al??t?rman gerekiyor. Sesli okuma yapman hatalar?n? duyarak anlamanda büyük fayda sa?layacakt?r sana.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)