arkada?lar içinizde daha önce Clearwater'da herhangi bir i?te çal??m?? ki?i var m? acaba? bölge hakk?nda bildiklerinizi yazarsan?z sevinirim![]()

arkada?lar içinizde daha önce Clearwater'da herhangi bir i?te çal??m?? ki?i var m? acaba? bölge hakk?nda bildiklerinizi yazarsan?z sevinirim![]()
bölge çok güzel , tampa ?ehrinin yar?m saat meafesinde güzel sahil kasabas?. Tampa küçümsenmeyecek büyüklükte bir ?ehir bunu belirteyim. Ayr?ca Orlando ve Miami ye 3-4 saat mesafede olacaks?n. Yazlar? biraz s?cak geçer buna haz?rl?kl? oli? de surf style heralde
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

bolgede cok watci olmaz , ama yinede senin calistigin yerde olacaktir. Ikinci is imkani fazla olur cunku sahil ksabalarinda yazin canlilik artar ve illaki bir is bulacagini dusunuyorum. Ben Tampaya gittim , senin bolgeni de gezim oldukca guzel olacagini dusunuyorum herseyin.

te?ekkür ederimbölgeye wat amaçl? giden ki?iler edindikleri tecrübeleri payla??rlarsa çok sevinirim

bu konuyu güncele çekmek istiyorum yok mu giden duyan ziyeret eden çal??an tan?d??? olan vesaire![]()
aynen clear water gezmeye de?er mi ?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
gerek yok acikcasi florida da orlando ve Miami cevresini gezmeniz yeterli olacaktir. Ancak sure ve para kisitlamaniz yoksa diger yerleri de gorebilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks