Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlenceli ve sosyal bir eyalet arıyorum yardım eder misiniz ??

Hayalperest Watçı Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Cool E?lenceli ve sosyal bir eyalet ar?yorum yard?m eder misiniz ??

Arkada?lar bu yaz wat yapaca??m net bir sorum var yard?mc? olursan?z sevinirim..wat olay?n?n 3 ay çal??ma 1 ay gezme oldu?unun fark?nday?m ve çal??ma saatleri içinde çok e?lenceli bir ?ey hayal etmiyorum sonuçta para kazanmak için çal???yorsun.Benim istedi?im ?? saatlerinden sonra gezip tozabilece?im,bo? zamanlar?mda güzelce kafa da??tabilece?im, e?lenip sosyalle?ebilece?im,ula??m?n?n zor olmad??? fazlaca sessiz olmayan bir eyalet...Bunun için 1 ayl?k bir travel olay? var biliyorum ama ben 3 ayl?k çal??ma süresinde de i? saatleri d???nda sessiz,sakin,kuytu bir yerde olmak istemiyorum hareketli bir yer istiyorum .. Para benim için çok ön planda de?il,söyledi?im gibi Sosyal,e?lence dozunun yüksek oldu?u bir Eyalet önerisine ihtiyac?m var tecrübeli arkada?lardan bilgi rica ediyorum
    Konu Tayfun tarafından (07-02-2015 Saat 06:25 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

aynen bende kat?l?yorum bir gideydik

Tecrübe Puanı
    0

bu yaz gidiyor musun sen de ? ileti?ime geçeriz destek oluruz birbirimize : )

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yaz gidiyor musun sen de ? ileti?ime geçeriz destek oluruz birbirimize : )
    evet karde?im logos ?irketiyle gidiyorum ortalamam 1.81 vize allmamktan korkuyorum 2 mizde ayn? ?eyleri istiyoruz wat için yazd?klar?na bak?l?rsa

Tecrübe Puanı
    0

Umar?m al?rs?n vizeyi dostum dü?üncelerimiz yak?nsa ileti?ime geçelim yak?n bölgelerde olursak araba falan kiralay?p gezeriz tak?l?r?z : ) özelden faceni yolla bana ekleyeyim seni destek olal?m birbirimize

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar bu yaz wat yapaca??m net bir sorum var yard?mc? olursan?z sevinirim..wat olay?n?n 3 ay çal??ma 1 ay gezme oldu?unun fark?nday?m ve çal??ma saatleri içinde çok e?lenceli bir ?ey hayal etmiyorum sonuçta para kazanmak için çal???yorsun.Benim istedi?im ?? saatlerinden sonra gezip tozabilece?im,bo? zamanlar?mda güzelce kafa da??tabilece?im, e?lenip sosyalle?ebilece?im,ula??m?n?n zor olmad??? fazlaca sessiz olmayan bir eyalet...Bunun için 1 ayl?k bir travel olay? var biliyorum ama ben 3 ayl?k çal??ma süresinde de i? saatleri d???nda sessiz,sakin,kuytu bir yerde olmak istemiyorum hareketli bir yer istiyorum .. Para benim için çok ön planda de?il,söyledi?im gibi Sosyal,e?lence dozunun yüksek oldu?u bir Eyalet önerisine ihtiyac?m var tecrübeli arkada?lardan bilgi rica ediyorum
    büyük ?ehirleri dü?ünebilirsin asl?nda para pek ön plan'da de?ilse, ama yine'de orada ba??na gelebilecek herhangi bi olumsuzluk durumlar?n?da hesaplamak gerekli. ne olur ne olmaz yani büyük ?ehir o yüzden hep korkutmu?tur beni nacizane tavsiyem ise büyük ?ehirlerin yak?nlar?ndaki eyaletleri seçebilirsin, off günlerinde toplam 4 saatini yol'a ay?r?p geri kalan saatlerini bulundu?un bölge'ye k?yasla daha büyük ve canl? bi yerde geçirebilirsin, bunun için New jersey taraf?n? önerebilirim asl?nda bütün giden arkada?lar?m memnun, ev partileri, e?lenceli yerli kesim vs. ama yine'de oralarda ne olaca?? belli olmaz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Boston a gel arkada??m. Her yere metro var. Dünyan?n Üniversite ba?kenti. Daha yoruma gerek yok. Anlad?n sen

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)