Merhabalar, virginiaya ortalama ucak bileti ne kadar, bazý arkadaslarým þirket arayýcýlýðýyla biletlerini almýslar ortalama 1700 civarýnda. Ben skyscanner programýnda baktýgýmda 1500,1600 liraya biletlerde var güvenilir midir bunlar?
Merhabalar, virginiaya ortalama ucak bileti ne kadar, bazý arkadaslarým þirket arayýcýlýðýyla biletlerini almýslar ortalama 1700 civarýnda. Ben skyscanner programýnda baktýgýmda 1500,1600 liraya biletlerde var güvenilir midir bunlar?
sky scanner güvenilirdir. ben de geçen hafta ordan yönledirmeli
edreams.com dan bilet satýn aldým british airways gidiþ- dönüþ:1306TL ye aldým.þimdi baktýmda baþka hava yollarýnýn daha düþük fiyatlara da biletleri açýlmýþ
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.
Air France' da kampanya var. Skyscanner' dan bakýn.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bir arkadasým bana Mart ayýný beklememi, o dönemde work and travel ogrencileri için daha ucuza alabilecegimi soyledi. Dogru mudur sizce bir avantajý olur mu?
Danýþmanlar da mart ayýnda uygun biletlerin çýktýðýný söylüyor bilgisi olan var mý önceki yýllardan ?
ucus firmalarinin kampanyalarina bagli bu durum , hangi donemde bulursaniz ucuzu kpin. Genelde ampanyalar mart nisan gibi oluyor ama bu demek degil ki her zaman en ucuz bu donemde bulunur. Ist-Nyc gidis gelis ucus 500 Euro ve altinda bulursaniz ya da 600 dolar ve altinda dusunmeden alin beklemeyin. Tabiki bu bilet degisimde cezali olacaktir dolayisiyla donusunuzu iyi ayarlayin kendinizi de o donus tarihine gore programlayin.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Benimde kararsýz kaldýgým nokta bu. Þimdi alacagým bilette deðiþme yapamayacagým. Suanda da cok uygun biletler var, NYC 1500 liradan satýlýyor, umarým kampanyalar basladýgýnda da bu fiyatlar ayný kalýr.
bu fiyatlardan degisimli bilet almak cok zor , 100 euro ustunu dusun . 1200-1500 TL arasi bilet almayi dusunuyorsaniz degisim cezali olacaktir. Ben tum gidislerimde cezali degisimi olan biletlerle gittim , kendimi ona gore ayarladim ve hicbirinde degisim yapma ihtiyaci hissetmedim. Gerekirse o donem 100-150 euro oder degistiririmbileti , Simdiden 100 euro fazla vermeye gerek yok demistim. Degisim de yapmadigim icin o 100 euro cebmde kaldi.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks