Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: San Antonio TX vazgeçmek istiorum!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Unhappy San Antonio TX vazgeçmek istiorum!

selam arkada?lar, umar?m bu ilk konumda daha önceden deneyimi olan arkda?lar?n yard?mlar?n? alabilirim. çünkü her?ey o kadar acele oldu ki ?u an gerçekten do?ru olaN? yapmak için tavsiye almaya ihtiyac?m var.
    öncelikle geçen hafta bir ?irketle anla?t?m sözle?meyi yap?p ön kay?t ücretini verdim. bana teksas san antonio seaworldü balland?ra balland?ra anlatt?lar. yaln?z benim akl?mda dev boyutlu soru i?retlri vard?. bir kere konaklama ayda 450 dolar ve 100 dolar depozito ödüyorsunuz gitmeden, iki konum olarak teksas amerikan?n pek de merkezi olmayan, uzak dolay?s?yla da gezi k?sm?nda pek de avantajl? olmayan bir yerde. kazanaca??m paran?n pek fazla olmayaca?? da bir gerçekken 450 dolar çok yüksek bi rakam ve ben çok olmasa da program ücretini ç?kartabilece?im kadar para biriktirmek istiorum. ama arkada??m kabul edelim diyince mail at?p kabul dedik. daha iki gün oldu. i?lemlerin ba?lamas? için benim imzama fln ihtiyaçlar? yoksa ba?lam??t?r i?lemler. ama ben vazgeçmek istiorum. bana önerileriniz var m?, gidilebilecek küçük ama konumu güzel ?ehirler veya para biriktirebilece?im i?ler hakk?nda. umar?m konuyu do?ru yere açm???md?r. herkese keyifli ak?amlar =)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hic bekleme telefon ac degistir bende cok gec kalmis deyilsin....firmalar kendileri isterlersen gitmeden 3 gun once bile degistiriyorlar isleri

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hiç dü?ünme de?i?tirirsin hemen benim arkada? benim yüzünden de?i?tirdi ordan biliyom

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet arkada?lar de?i?tiricem biliorum m?r?n k?r?n yap?caklar ama zorla güsellik olmaz sonuçta. ?imdi i? seçenkleri azalmaya ba?lad? art?k onu da biliorum ama.. bak?cam art?k.. sizce de çok pahal? bir konaklama ücreti yok mu, bir de teksas pek de Amerika eyalati say?lmayacak kadar de?i?ik bir kültüre sahip ara?t?rd???m kadar?yla giden birileri olsa da bir?eyler söylese ke?ke.. ha bir de seaworld para kazand?rmaz diolar.. ne yap?cam alternatif olarak hiçbi fikrim yok aç?kças? ?u an..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Teksasda ayda 450 dolar kira çok dü?ündürücü çünkü teksasda konaklama genellikle ucuzdur.Bence i?ini de?i?tirsen iyi olur.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya dedi?im gibi hiçbir getirisi olmayaca??n? dü?ünüorum. ?u an ?irketi seçmekle iyi yap?p yapmad???m? da sorguluyorum. çünkü bana "ya ?imdi i?ler kesat istedi?in yer oladabilir olmayadabilir" tarz?nda bir savsaklamalar? olmu?tu ba?ta. sonuçta güzel bi yer olm?caksa ya da para biriktiremiceksem bu program?n hiçbir art?s? olmayacak. çok dü?ünceliyim ?u an, içimden vazgeçmek gelior =(

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar ?irket bnm mailim üzerine i?lemleri ba?latt???n? ve vazgeçmek istiosam 100 dolar cancellation fee almalar? gerektini, bu durumun i? verenle firma aras?ndaki güveni y?pratt??n? fln sölüyor.. napmam gerektini hiç bilmiorum ya..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

450 $ pahaliymis bende texas ucuz diye duymustum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

450$ konaklamay? görüpde kabul ettiysen bu seçun bir cezas? olmal? bence de. Hatta 100$ az bile, hepimize birer gazoz ?smarlaman laz?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ya tüm foruma yeticek kadar gazoz al?r?m ön kay?t ücretini geri verirlerse tabii bkz: imkans?z..
    gidicem galiba art?k seve seve..
    of ya..
    neden yard?mc? olmuolar sanki..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Sen bast?r biraz, çingenelik falan yap. Kesinlikle de?i?tirmeleri laz?m.
    Biliyolar ki böyle dandik i?leri herkes kabul etmez. Haz?r senden paray? ald?klar? için, itiraz etmeleri normal. Bence kibarl??a bir yana koyup olay? çözmen laz?m.

Sorun sadece kira ise evi kendin de bulabilirsin san?r?m. E?er gidece?in yerin adresini verirsen bak?n?r?z netten. Bir fiyat fikri olu?ur i?te kafanda

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bencede sorun sadece kiraysa ilk ba?ta 1 hafta kal?rs?n idare edersin. orda bile ucuz yerler bulabilirsin. çok abuk bi rakam 450 dolar. i? de?i?tirme konusuna gelince bzm ?irkette 150 dolar dedi. mesela bnde bi ara dü?ündüm de?i?tirmeyi ama ?unuda unutma acentanda henüz yerle?ememi? ö?rencilerde vard?r ?irket önceli?i onlara verecektir sonuçta sen kabul etmi?sin i?i. bilmiyorum ama i?i de?i?tirmek istersen bu paray? vermek zorunda kalabilirsin yada sa?lam bi sebep bulmal?s?n çünkü senin b?rakma sebebin keyfi. mecburiyetten de?il.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadasim. Teksas San Antoniodaki sea Worldden vaz gecme kararin kesin mi eger kesinse benim bir arkadasim orayi istiyor. hicbir acentayla da baglantisi yok eger sen ordan vaz gecmek istiyorsan biz senin acentandan kayit yaptirip o isi arkadasimiza aldirmak istiyoruz ve sen de bu sayede belki cancellation fee olan 100$ odemek zorunda kalmayacaksin. Bizimle irtibata gecmek istiyosan mailim:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Forumda MSN adresi payla?mak yasakt?r arkada?lar.
    Üyelerimizin birbirleri ile ileti?ime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen oray? kullan?n?z.

Uyar?lar? dikkate almayan kullan?c?lar siteden süresiz banlanacakt?r!
    Konu Fiorex tarafından (26-03-2008 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada??m para falan almamalar? gerek i? sözle?mesini imzalamad?n sonuçta de?ilmi yani zaten bir i?e yerle?mi? durumda de?ilsin.Yok i? sözle?meni imzalay?p ds bast?rtd?ysan o zaman para al?yorlar.Gerçi firmadan firmaya de?i?ebiliyor sözle?mede yaz?yor bu tür ?eyler bir bakman? tavsiye ederim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu yaz texas sea world de çal??cam ,bana da çok geldi 450$ kira için,olmad? dedikleri gibi 1 hafta kal?p ew tutulabilir.gidersen ne zaman gidiceksin sen

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar SeaWorld e yer bulabilmemin imkan? hala varm? acaba?Acil olarak mesaj atabilirseniz çok sevinirim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart bu saatten sonra çok zor birader...

Alıntı ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar SeaWorld e yer bulabilmemin imkan? hala varm? acaba?Acil olarak mesaj atabilirseniz çok sevinirim.
    biz en son 3-4 ay önce i? fuar?nda seaworld ile sözle?me imzalam??t?k.genelde büyük firmalar?n kontejanlar? önceden doluyo benim bildi?im.?u saatten sonra seaworld biraz hayal olur ama ba?ka i?ler de var sonuçta..hay?rl?s? olsun senin için

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

aç?kças? Texas eyalet olarak San Antonio da ?ehir olarak güzel neden bu kadar so?udun merak ettim.Texas kendine has dokusu olan biryer di?er birçok yer gibi k?rma bir eyalet de?il aç?kças?.Herkes büyük,kalabal?k ve gözde mekanlar? istiyor ama önceden gitmedikleri için birço?u neyle kar??la?aca??n? bilmiyor.Yani bence eyaleti ?ehri dert etmene gerek yok.Ayr?ca kira fazla geliyor ise yüzde 90 kesene uygun biryer bulacaks?nd?r,çünkü oraya tek giden sen de?ilsin her yaz birileri gidiyor ve orada do?al olarak bir wat pazar? olu?uyor oradaki konaklama sahipleri için.Mesela ben dün Maryland için craiglist e ilan vermi?tim kalacak yer arad???m? belirtip,bugün oradaki bir ö?renciden cevap ald?m x ki?isi ö?rencilere uygun konaklama sa?l?yor istersen irtibata geç diye.yani kiray? sorun etme bence birçok ki?i ?irketin ayarlad??? yerde kalm?yor zaten bir süre sonra.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkada?lar valla ben de istedim seaworlde gitmeyi ama ?imdi gitti?im yerden den memnunum. yani ben konaklama yap?lacak yeri gördüm ?irket gösterdi harbiden çok lüks bi yer havuzu filan da var kendine ait. seaworld ücretsiz servis de sa?l?omu? ordan yani gidip de de?i?tiremeyen arkada?lar merak etmesin. çok kötü bi yere gitmiolar. 450 dolar çok yüksek ücret ama e?er fotolar? yükleyebilirsem gösteririm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks