selam arkada?lar, umar?m bu ilk konumda daha önceden deneyimi olan arkda?lar?n yard?mlar?n? alabilirim. çünkü her?ey o kadar acele oldu ki ?u an gerçekten do?ru olaN? yapmak için tavsiye almaya ihtiyac?m var.
öncelikle geçen hafta bir ?irketle anla?t?m sözle?meyi yap?p ön kay?t ücretini verdim. bana teksas san antonio seaworldü balland?ra balland?ra anlatt?lar. yaln?z benim akl?mda dev boyutlu soru i?retlri vard?. bir kere konaklama ayda 450 dolar ve 100 dolar depozito ödüyorsunuz gitmeden, iki konum olarak teksas amerikan?n pek de merkezi olmayan, uzak dolay?s?yla da gezi k?sm?nda pek de avantajl? olmayan bir yerde. kazanaca??m paran?n pek fazla olmayaca?? da bir gerçekken 450 dolar çok yüksek bi rakam ve ben çok olmasa da program ücretini ç?kartabilece?im kadar para biriktirmek istiorum. ama arkada??m kabul edelim diyince mail at?p kabul dedik. daha iki gün oldu. i?lemlerin ba?lamas? için benim imzama fln ihtiyaçlar? yoksa ba?lam??t?r i?lemler. ama ben vazgeçmek istiorum. bana önerileriniz var m?, gidilebilecek küçük ama konumu güzel ?ehirler veya para biriktirebilece?im i?ler hakk?nda. umar?m konuyu do?ru yere açm???md?r. herkese keyifli ak?amlar =)

Alıntı

Bookmarks