Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 14 ?ubat i? fuar? görü?mesi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 14 ?ubat i? fuar? görü?mesi

14 ?ubatta fuarda wilderness resort'un i? vereniyle görü?me yapaca??m.Bana neler sorabilir ve beni hangi pozisyonda çal??t?raca??na orda m? karar verecek çünkü ben housekeeping'tense daha iyi bir pozisyonda çal??may? tercih ederim.Bunu i? verene direk söylemelimiyim?? YARDIMCI OLUN!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

seninle bir süre muhabbet ettikten sonra daha önceki tecrübelerini soracakt?r sunulan i?ler aras?nda tecrübeli oldu?un bir i? varsa dilin de yeterli seviyedeyse o i?e yerle?tirir seni. yan?lm?yorsam housekeeeper lifeguard ve hotelworker i?leri vard?. e?er diline güveniyorsan hotelworker i?i için talepte bulun çünkü i?ler aras?nda ileti?ime dolay?s?yla dil yetene?ine en çok ihtiyaç duyan i?tir. lifeguard i?i de zevklidir güne?ten etkilenmeyeceksen. housekeeper i?i de yorucudur i?ler aras?nda da en zorudur. bol ?ans

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı alperentuco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle bir süre muhabbet ettikten sonra daha önceki tecrübelerini soracakt?r sunulan i?ler aras?nda tecrübeli oldu?un bir i? varsa dilin de yeterli seviyedeyse o i?e yerle?tirir seni. yan?lm?yorsam housekeeeper lifeguard ve hotelworker i?leri vard?. e?er diline güveniyorsan hotelworker i?i için talepte bulun çünkü i?ler aras?nda ileti?ime dolay?s?yla dil yetene?ine en çok ihtiyaç duyan i?tir. lifeguard i?i de zevklidir güne?ten etkilenmeyeceksen. housekeeper i?i de yorucudur i?ler aras?nda da en zorudur. bol ?ans
    daha önce bir restorantta çal??t?m.?uanda mc donaldstay?m hotelworker i?i içinde yemek servisi tarz? bir i? olur mu?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

aynen o tarz i?ler. bunlar? i?verene söylersen sana kesin olmasa da yüksek ihtiimalle yiyecek içecek sat???n?n yap?ld??? bir alanda i? verecektir ama dilinin de iyi olmas? laz?m sonuçta sat?? i?inde her daim ileti?im içerisindesin.

Araştırmacı Watçı IgorStravinsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Öncelikle selam. Bence kendini kasma. Neden dersen oras? %90 olarak formalite. Sana neden seçti?ini sorabilir, i? profilini iyice oku i? ba?lang?ç tarihini falan sordular. Kendini yok yere kasma, bana neden gitmek istiyorsun dedi, ne yapacaks?n orada görevin ne olacak diye sordu. Tamam dedi biraz da muhabbet ettik onaylad?.
    Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)