Just for Privacy

Just for Privacy
Konu Treponesom tarafından (17-08-2016 Saat 10:47 PM ) değiştirilmiştir.
Karde?im ters kö?e olmu?ssun resmen.Madem düzenlemelere göre bu i? yasakt? neden kondu o zaman i? listesine.Ayr?ca dan??man?n?n da aa yokmuymu? gibisinden bi cevap vermesi de hayr-? alamet de?il ama neyse s?kma can?n? s?k??t?r dan??man?n?
![]()

Just for Privacy

Just for Privacy
NYC`e kolay kolay izin verilmez , bazi sponsorlarin kendi belirli isleri disinda ny da is bulamazsiniz zaten. Bu sponsorlar arasinda bir farklilik degil. Self olarak gitmek istiyorsan malesef nyc , chocago vb sehir merkezlerinden uzak duracaksin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

Ilginize te?ekkür ederim.Bugün Türkiye'deki ?irketle görü?tüm. Ben bi soray?m olmazsa sponsorunu de?i?tiririz dediler. Bir de ?u var benim i?veren CIEE ile zaten çal???yor. Hatta bu sene 3 Bulgar ö?renci alm??. O kadar çakall??a gerçekten dü?erler mi ki? Yani onlar kabul etmezse Türkiye ?irketimi de?i?tirmek zorunda kalaca??m. Bunu dü?ünüyor olmalar? laz?m diye dü?ünüyorum
Soyle bir durum var Nyc gibi metropollerde wat yasak. Long Island bu metropole bagli mi iste burada sponsorlar arasi yorumlarda farklilik olusabilir. Sanirim yasadigin bu. Eger baska bir sponsor ayni isi kabul ediyorsa , interexchange disinda da bir sponsor bulacaktir sirketin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

Bende arkadas?mla beraber long islandda ki Hampton Jitney i?ine gidecektim ama bu sabah arad?lar ve d?? i?leri bakanl???n?n onay?n? alamad?klar?n? söylediler. Hostluk i?i tehlikeliymi? falan dediler. Genel bi sorun mu var bu bölgede anlamad?m.

Arkada??m self olarak bir i? buldu New York Manhattan'da ama ?öyle bir sorun var. Ev konusunu bir türlü ayarlayamad?. Herhangi bir fikri olan ya da daha önce orda bulunmu? olup, yer önerebilecek birisi var m??

Ev bulmak icin en guzeli craiglist.com Burada hem kiralik ev bulabilirsin hem de ev arkadasi arayanlarin yanina gidebilirsin. Brooklyn taraflari konaklama icin en uygunu. Fiyatlar daha makul oluyor. Craiglist de iyi bi arastirmayla ev bulmasi kolay olur.
""Let the game begin""

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks