problem şu aslında işim work and travel da en çok istediğim iş. servisçilik otoparkçılık karıışımı bişey vallet diyolar. gideceğim otelde hilton buffalo thunder resort die bi oteli. fakat otel henüz açılmamış pozisyonda otelin sitesinde september autmn olarak yazıyo açılış tarihi başka biyerde ağustosun ortası diyo. bnm şirketimdede görevlilerden birisi 8 ağustos birisi 15 temmuz dedi yani git gide yaklaşıyoruz gitmeden açacaz kısmetsenese şaka bi yana bnm gidiş tarihim 1 temmuz. en iyi ihtimalle açılış tarihi 15 temmuz bile olsa asıl işimizi yapamıcaz iş verene mail attım onun cevabını bekliyorum şirketim o zamana kadar bana iş vereceğini söylüyor fakat ne kadar güvenebilirim adam 15-20 saat çalıştırabilirim derse ne diyebilirim. bide boş otel beklentilerimi ne kadar karşılar? bir sürü soru işareti oldu bunlardan kurtulmam lazım. yanlarına gidince duruma göre terminatör yada emrah modundan birini denicem. pirince giderken eldeki bulgurdanda olmamak lazım.
kafamdaki en büyük soru işareti oraya gittiğimde elimde sözleşmede yazmayan şeyler yapıcaz yani elimizde bi dayanamız olmayacak otel açılana kadar. gerçi yaptımız sözleşmelerin ne kadar gerçekçilik payı var bunuda merak ediyorum

nese şaka bi yana bnm gidiş tarihim 1 temmuz. en iyi ihtimalle açılış tarihi 15 temmuz bile olsa asıl işimizi yapamıcaz iş verene mail attım onun cevabını bekliyorum şirketim o zamana kadar bana iş vereceğini söylüyor fakat ne kadar güvenebilirim adam 15-20 saat çalıştırabilirim derse ne diyebilirim. bide boş otel beklentilerimi ne kadar karşılar? bir sürü soru işareti oldu bunlardan kurtulmam lazım. yanlarına gidince duruma göre terminatör yada emrah modundan birini denicem. pirince giderken eldeki bulgurdanda olmamak lazım.
Alıntı
Bookmarks