Arkada?lar merhaba daha önce utah da bi i? için yorum istemi?tim ama ucundan k?y?s?ndan y?rtt?m o ilte ?imdi rhode islanda gidiyorum dü?ün organizasyonu i? ancak i? 3.5 ay çal??t?r?yor ama i? çok iyi yer güzel ve sürekli i? seçme stresi ya?amak istemiyorum daha fazla ancak söyledi?im gibi i?23 eylülde bitiyor ve çok büyük ihtimalle okul o tarihe aç?lm?? olacak bu y?l hani 1 hafta kurban bayram?yla gidecek ama okul 14 eylülde aç?l?rsa ben 1 hafta bile zor travel yap?cam yani i?in özü söylemek istedi?im ?u çok konu okudum forumda bununla ilgili ama ben i?ten 1 hafta erken ayr?lmak istedi?imi söylesem yani i?verenime eylülün ba?? gibi 16 eylülde i?ten ç?kmak istedi?imi söylesem okulumun erken aç?laca??n? ve böyle olursa hiç düzgün travel yapamayaca??m? belirtsem hani dürüst olsam 1-beni hemen i?ten ç?karabilir mi yani ortada kal?r m?y?m?
2)beni sponsora ?ikayet etse bana ne gibi bir dönü? olur zaten dönmeme çok az kald??? için yeni i? bul falan demeden geri gönderirler mi? Yani 1 hafta erken ç?kmak s?k?nt? yarat?r m? ? Ve ben i?e girdi?imde 8haziran olucak ve normal ç?k?? tarihim 21 eylül ama sözle?meye 23 eylül yazm??lar ben arad?m dan??man?m? o sorun olmaz ç?kars?n 2 gün önce 2 günden nokucak dedi bende tamam dedim
Yani 1 hafta çok az travel için hani gitti?ime de?sin biraz istiyorum bir yol gösterin arkada?lar yorum bekliyorum lütfen ve son bir soru 8i i? ba?? trden 7si sabah ç?k?p gece 22.30 da orda olmak ertesi güne beni peri?an eder mi çünkü okul s?navlar tam 6 s?nda bitiyor

Alýntý

Bookmarks