Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bayan wat arkadaþý arýyorum (South Yarmouth, MA)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Bayan wat arkadaþý arýyorum (South Yarmouth, MA)

Bu yaz South Yarmouth'ta Seaside Cottages'ta housekeeper olarak çalýþacaðým. Geçen yýl yalnýz gittiðimden çok zorlanmýþtým bu yýl bir arkadaþla gidebilirsem çok daha rahat olur. Ayný bölgeye giden varsa bana ulaþabilir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Smile Wat 2015

Meraba özge

ben bu sene massachusetts,south yarmouth ta gidiyorum supermarkette çalýþýcaðým

açýkçasý az bilgiye sahibim bu taraf hakkýnda

mesela ev fiyatlarý nasýl , kalýnacak yer nerden temin edebilirim ve south yarmouth nasýl bir yer?

bu sorularla ilgili benimle bilgi paylaþýrsam sevinirim þimdiden teþþekür ederim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ben geçen yýl East Falmouth Shaw's ta çalýþmýþtým South Yarmouth konusunda çok bilgili deðilim ben de ama Cape Cod genel olarak pahalý bir yer ve nereye gidersen git kalacak yer bulma konusunda sýkýntý çekiyorsun. Ben geçen yýl yer bulamadýðýmdan çalýþtýðým marketin müdürünün yanýnda kaldým. Çok tatlý bir kadýndý evinde ailesiyle birlikte kaldýk. Onun dýþýnda diðer marketteki diðer WAT çýlar motelde kalýyorlardý daha sonra kiralýk eve çýktýlar. Ev kiralarý yüksek olduðu için kalabalýk çýkmak gerekiyor eve.
    Onun dýþýnda bu yýl çalýþacaðým yere mail attým housing konusunda yardýmcý oluyoruz yýllardýr bu iþi yapýyoruz merak etme geldiðinde yerleþtireceðiz seni falan dediler yani ona güveniyorum bakalým.
    Massachusetts Cape Cod
    South Yarmouth Seaside Cottages

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

peki housing konusunda güveniyorsun þirkete peki sana yardýmcý olmazlarsa ne yapýcaksýn bi de shaws hakkýnda ne biliyorsun

nasýl bir þirket?

sana katkýsý oldu mu kariyerine?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bi de istersen facebook tan da konuþabiliriz senin gibi bilgili insanla konuþmak isterim bu benim ilk wat maceram o yüzden ne kadar bilgi bilirsem o kadar sýkýntý yaþarým.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba arkadaþlar.Ben de Cape Cod'da olacaðým bu yaz.Evet Cape Cod'da konaklama büyük sýkýntý gibi görünüyor.Catherine Dow Boyle adlý bayan Cape Cod'un yerlisi ve international öðrencilere yardýmcý oluyor.Facebook'tan bulup mesaj atýn,yardýmcý olacaktýr.
    Arkadaþlar vergi iadesinden anlayanlar yardýmcý olabilirlerse çok sevinirim. bahanazsiz(et)gmail.com

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Meraba arkadaþlar biz 3 arkadaþ virginia beach e gidiyoruz ev arkadaþ arýyoruz gidecek olanlar varmý bu bölgeye ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey

Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.

Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Shaws ta çalýþmak güzeldi müdürlerimiz çok tatlýydý anlayýþla karþýlýyorlardý her þeyi ve bölge yazlarý çok yoðun olduðundan istediðimiz kadar saat veriyorlardý o yönden de bir sýkýntý olmuyordu ben 85 saat çalýþan gördüm kendi istiyordu onlarda izin veriyorlardý çalýþmasýna overtime dan epey para kazanýyordu. Senin de öyle olacaktýr sanýyorum. Kariyerime pek katkýsý olmadý tabii ben mühendislik okuduðumdan. Ama keyifli oldu benim için.
    Konaklama konusunda da çalýþacaðým yer ayarlayacaðýný söyle ama her ihtimale karþý ben de araþtýrýyorum civardaki motellerle irtibata geçtim fiyatlarý falan öðreniyorum. Sen de öyle yapabilirsin çalýþacaðýn yere yürüme mesafesindeki motellere email atýp haftalýk ücretlerini sorabilirsin uzun süre kalacaðýný belirt günlük ödemek pahalý oluyor haftalýk ücretiniz nedir diye sor.
    Facebook'tan da konuþabiliriz ama senin beni bulman zor olabilir ismim çok yaygýn olduðundan ötürü sen bana söyle istersen ben seni ekleyeyim.
    Massachusetts Cape Cod
    South Yarmouth Seaside Cottages

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Batuhan Almýþlar diye facebook arama motoruna yazarsan beni bulabilirsin.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

özge eðer istersen sen söyle ben ekliyim seni facebook.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)