Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2 yýlýk bölümlerde okuyan arkadaþlar DÝKKAT!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 2 yýlýk bölümlerde okuyan arkadaþlar DÝKKAT!!

arkadaþlar birkaç gün önce Amerikan Konsolosluðundan gelen bir yazý sonucu bu yýl 2 yýllýk arkadaþlar WAT programýna katýlamýyor.. sadece turizm ve otel iþletmeciliði ve ing. türkçe çevirmenlik bölümü öðrencileri alýnýyormuþ. bu durumu 3 gün önce bütün evraklarýmý tamamlayýp vize randevusu almaya gittiðimde þirketimden öðrendim. ve maalesef kaldýrmýþlar bütün çabalara raðmen gidemiyoruz. bu arada ben ingilizce iþletme öðrencisiyim ama kabul etmiyorlar maalesef çok üzgünüm benim gibi gitmeye hazýrlanan arkadaþlarý bilgilendirmek istedim...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bilgilendirme için teþekkürler Fulya. 2 yýllýk bölümlerde okuyanlar için kötü bir haber.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

neysekii son anda sýyýrdým bende 2 yýllýk turizm ve otelcilik öðrencisiyim. normalde bölümümü sevmiodum sýrf bu yüzden sevmeye baþladým...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ben bgn aradim buroyu zaten normalde olan bir durum bu 2 yýllýklarýn daha zor almasý bir çok þirkette red cewabý olasýlýðýnýn yüksek olmasýndan dolayý 2 yýllýklarla ilgilenmiyorlar...fakat bürolara böle bir yazý fakslanmamýþ kesinlikle red die görüþmeye giden kiþinin inandýrýcýlýðýna kalan biþey bu

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bu yeni biþey deðil sene baþýnda söylendi zaten hangi 2 yýllýklar baþvuru yapabilir diye bence firmana bir sor en baþta neden haberleri yokmuþ.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Birde 2 yýllýk turizm bile olsa vizede 2.00 not ortalamasýna çok dikkat ediyorlar üzgünüm notun düþük diye yollanan 2 tane arkadaþým var

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hocam kriter zaten belli altýnda olursan 4yýllýk olsan bile risk.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý fulya86 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar birkaç gün önce Amerikan Konsolosluðundan gelen bir yazý sonucu bu yýl 2 yýllýk arkadaþlar WAT programýna katýlamýyor.. sadece turizm ve otel iþletmeciliði ve ing. türkçe çevirmenlik bölümü öðrencileri alýnýyormuþ. bu durumu 3 gün önce bütün evraklarýmý tamamlayýp vize randevusu almaya gittiðimde þirketimden öðrendim. ve maalesef kaldýrmýþlar bütün çabalara raðmen gidemiyoruz. bu arada ben ingilizce iþletme öðrencisiyim ama kabul etmiyorlar maalesef çok üzgünüm benim gibi gitmeye hazýrlanan arkadaþlarý bilgilendirmek istedim...
    fulya böyle bir konuda bilgilendirdiðin için teþk. ederiz..umarým ilerki senelerde katýlabilirsin...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim þirketim bu konuda en iyilerden biridir çünkü 2 yýllýk olsam bile benimle en baþýndan beri ilgilendiler ve hala da. onlarda bu duruma çok üzgün benim not ortalamam aile durumum vs. herþeyim çok iyiydi hatta alýrsýn sen denenlerden biriydim zaten bu yüzden çok üzüldüm fakat ortada haksýzlýk ve hata olduðunu düþünüyorum çünkü ben 2 yýllýk olsam bile ingilizce eðitim alýyorum ve diðer alýnan bölümlerden daha iyi bir bölümde okuduðuma inanýyorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)