Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2 y?l?k bölümlerde okuyan arkada?lar D?KKAT!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2 y?l?k bölümlerde okuyan arkada?lar D?KKAT!!

arkada?lar birkaç gün önce Amerikan Konsoloslu?undan gelen bir yaz? sonucu bu y?l 2 y?ll?k arkada?lar WAT program?na kat?lam?yor.. sadece turizm ve otel i?letmecili?i ve ing. türkçe çevirmenlik bölümü ö?rencileri al?n?yormu?. bu durumu 3 gün önce bütün evraklar?m? tamamlay?p vize randevusu almaya gitti?imde ?irketimden ö?rendim. ve maalesef kald?rm??lar bütün çabalara ra?men gidemiyoruz. bu arada ben ingilizce i?letme ö?rencisiyim ama kabul etmiyorlar maalesef çok üzgünüm benim gibi gitmeye haz?rlanan arkada?lar? bilgilendirmek istedim...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bilgilendirme için te?ekkürler Fulya. 2 y?ll?k bölümlerde okuyanlar için kötü bir haber.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

neysekii son anda s?y?rd?m bende 2 y?ll?k turizm ve otelcilik ö?rencisiyim. normalde bölümümü sevmiodum s?rf bu yüzden sevmeye ba?lad?m...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben bgn aradim buroyu zaten normalde olan bir durum bu 2 y?ll?klar?n daha zor almas? bir çok ?irkette red cewab? olas?l???n?n yüksek olmas?ndan dolay? 2 y?ll?klarla ilgilenmiyorlar...fakat bürolara böle bir yaz? fakslanmam?? kesinlikle red die görü?meye giden ki?inin inand?r?c?l???na kalan bi?ey bu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu yeni bi?ey de?il sene ba??nda söylendi zaten hangi 2 y?ll?klar ba?vuru yapabilir diye bence firmana bir sor en ba?ta neden haberleri yokmu?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Birde 2 y?ll?k turizm bile olsa vizede 2.00 not ortalamas?na çok dikkat ediyorlar üzgünüm notun dü?ük diye yollanan 2 tane arkada??m var

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hocam kriter zaten belli alt?nda olursan 4y?ll?k olsan bile risk.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı fulya86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar birkaç gün önce Amerikan Konsoloslu?undan gelen bir yaz? sonucu bu y?l 2 y?ll?k arkada?lar WAT program?na kat?lam?yor.. sadece turizm ve otel i?letmecili?i ve ing. türkçe çevirmenlik bölümü ö?rencileri al?n?yormu?. bu durumu 3 gün önce bütün evraklar?m? tamamlay?p vize randevusu almaya gitti?imde ?irketimden ö?rendim. ve maalesef kald?rm??lar bütün çabalara ra?men gidemiyoruz. bu arada ben ingilizce i?letme ö?rencisiyim ama kabul etmiyorlar maalesef çok üzgünüm benim gibi gitmeye haz?rlanan arkada?lar? bilgilendirmek istedim...
    fulya böyle bir konuda bilgilendirdi?in için te?k. ederiz..umar?m ilerki senelerde kat?labilirsin...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim ?irketim bu konuda en iyilerden biridir çünkü 2 y?ll?k olsam bile benimle en ba??ndan beri ilgilendiler ve hala da. onlarda bu duruma çok üzgün benim not ortalamam aile durumum vs. her?eyim çok iyiydi hatta al?rs?n sen denenlerden biriydim zaten bu yüzden çok üzüldüm fakat ortada haks?zl?k ve hata oldu?unu dü?ünüyorum çünkü ben 2 y?ll?k olsam bile ingilizce e?itim al?yorum ve di?er al?nan bölümlerden daha iyi bir bölümde okudu?uma inan?yorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)