Merhaba arkada?lar, gitmeden önce buralar? heyecanla okumu? birisi olarak(arkaya fon müzigi bile ac?yodum be) ben de elimden geldigince hikayemi sizlere aktarmaya çal???cam.?nsallah sizlere bi faydas? olur.Here we go
Karar verme a?amas? ani oldu benim için.Arkada?lar?m 4 ki?ilik bi grup halinde gitmeye karar vermislerdi ve bana da teklif ettiler.Akl?ma ilk gelen ?ey ne kadar tutacag?yd?.Sirketine göre degisir tabi ama yaklas?k 6000-7000 aras? bi miktar cebinizden c?k?yor hersey dahil akl?n?zda bulunsunNeyse, fazla detaya girmiyorum, bi sekilde karar verdik sirkete basvurduk.On kay?t ucreti odedik ve surec baslam?s oldu.?s fuar?,isveren görüsmesi,is secimi,pasaport,vize derken hersey halloldu ve gitme zaman? yaklasmaya baslad?.Ankara'dan memleketim olan Bursa'ya gidilip aileyle bir hafta kadar vakit gecirilecekti.Onu da yapt?k.Ucag?m?z?n oldugu 19 Haziran'dan bi gün önce gidip, birlikte gidecegim arkadas?mla onun ablas?nda kald?k(su cümleyi de nas? kurdum).19 Haziran sabaha kars? 4.30 da ucaga bindik ve Türkiye'ye bi daha gelmemek üzere veda ettik.?aka ?aka bi kaç ayl?g?na.Ha unutmadan ucagimiz Paris aktarmal?yd?(paris görmedik demeyiz) ve önce Salt Lake(Utah) hava alan?na ordan da Jackson(Wyoming) hava alan?na gidicektik.Yaklas?k 16 saatlik(aktarmalar da dahil) ucustan sonra Jackson'?n ?irin ve tonti? hava alan?na indik ve ilk tepkim 'OMFG,WTF is this cold' oldu yani aman yarabbim bu nas?l bir soguktur.
?imdilik bu kadar, en yak?n zamanda devam edicem, esen kal?n.

) ben de elimden geldigince hikayemi sizlere aktarmaya çal???cam.?nsallah sizlere bi faydas? olur.Here we go 

Alıntı

Bookmarks