Merhaba arkadaþlar. Ben yazýn Destin FL'da Wendy's Restaurant'ta çalýþacaðým. Bugün Ankara'dan vize görüþmesine girdim ve vizemi aldým. Öncelikle ortalamam 1.88 ve görüþme boyunca transkript'im kontrol dahi edilmedi. Görüþmeye girmeden önce en çok bu durumdan korkuyordum ama dedigim gibi soru dahi sormadý. Orada bulunduðum sürece tüm WAT öðrencileri vizelerini aldý ve hiçbirine sorulmadý. Ortalamadan dolayý endiþe duyanlari aydýnlatacak þekilde olsun bu bilgiler. Bana öncelikle nerede okuduðumu ve ne okuduðumu sordu. Benim programým çift diploma programý olduðundan onunla ilgili bilgiler verdim ve birkaç soru da oradan sordu basit þekilde. Ailemin ne iþlerle meþgul olduðunu sordu. Amerika'da nerede çalýþacaðými ve ne iþ yapacaðýmý sordu. Anti Trafficking'i okuyup okumadýðými sordu ve örnek vermemi istedi. Ben 1-2 tane söyledim ama bilgisayara bir þeyler yazmaya devam ettiðini görünce susmamak adýna birkaç örnek daha verdim. Önemli olan karþýsýnda rahat olmak ve týkanmamak. Sorularýn asýl cevaplarýný bilmiyorsaniz bile yakýn þekilde cevaplar vermek önemli. Sessiz kalmaktan çok daha iyidir. Görüþme sýrami beklerken diðer sorularý da dinleme fýrsatým oldu. Genelde herkese bunlarý sordular. Ekstra olarak, hiç ülke dýþýna ciktiniz mi, nereleri görmek istersiniz, okul bitince hedefleriniz ne tarzý sorular da geldi. Sorularýnýz varsa yorum altýndan sorabilirsiniz. Herkese kolay gelsin

Alýntý

)...

Bookmarks