16 haziranda diðer 2kýz arkadaþým ile Virginia Beach'e gideceðiz.Sheraton Virginia'da çalýþacaðýz ,konaklamamýzý kendimiz ayarlayacaðýz.
Detaylý bilgiye sahip olan yakýn kalabileceðimiz veya ev arkadaþý arayanlar varmý acaba ?
16 haziranda diðer 2kýz arkadaþým ile Virginia Beach'e gideceðiz.Sheraton Virginia'da çalýþacaðýz ,konaklamamýzý kendimiz ayarlayacaðýz.
Detaylý bilgiye sahip olan yakýn kalabileceðimiz veya ev arkadaþý arayanlar varmý acaba ?
Virginia da kalcak yer problemi olmaz. Fakat þöyle diyim 1 odada 3-4 kiþi kalýrsýn. Ev 2 odalý ise totalde 7-8, 3 odalý ise totalde 10-12 diye devam eder. Bu durum sadece Türkler için deðil diðer ülkelerden gelen work and travel öðrencileri için de böyle. 2011 de orada çalýþmýþtým. Genelde 41-42 saat çalýþýyordum fakat hýzlý olduðum için o kadar saat alabiliyordum yavaþ çalýþanlara çok saat vermiyolardý. Çalýþma kýyafetleride hoþ deðildi inþ deðiþmiþtirsupervisorler de baya iyidi. O deðil de kýz arkadaþýmýn bir arkadaþý da iþ arýyordu oralardan siz ne zaman almýþtýnýz iþi ?
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inþ) Scooper
[QUOTE=kaanmert92;191223]Virginia da kalcak yer problemi olmaz. Fakat þöyle diyim 1 odada 3-4 kiþi kalýrsýn. Ev 2 odalý ise totalde 7-8, 3 odalý ise totalde 10-12 diye devam eder. Bu durum sadece Türkler için deðil diðer ülkelerden gelen work and travel öðrencileri için de böyle. 2011 de orada çalýþmýþtým. Genelde 41-42 saat çalýþýyordum fakat hýzlý olduðum için o kadar saat alabiliyordum yavaþ çalýþanlara çok saat vermiyolardý. Çalýþma kýyafetleride hoþ deðildi inþ deðiþmiþtirsupervisorler de baya iyidi. O deðil de kýz arkadaþýmýn bir arkadaþý da iþ arýyordu oralardan siz ne zaman almýþtýnýz iþi ?[/Q
Peki biz ev arkadasý arýyoruz ama diðer ülkelerden gelen watçýlarla nasýl haberleþebiliriz? Bildiðiniz bi sosyal platform var mý bu konuda?
3 oda 10-12 kiþiyi tamamlamak için![]()
biz iþ mülakatýna perþembe günü girdik. yani daha 1 hafta bile olmadý ama 11 kiþiyle daha görüþme yapacaklarýný biliyorduk kontejan varmýdýr bi bilgim yok.
Facebook gruplarý var 2015 virginia beach diye onlara bakabilirsin.
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inþ) Scooper
Merhaba arkadaslar bu yaz 3 kýz arkadas Virginia Sheraton'da çalýþacaðýz.Ancak iþveren konaklama saðlamýyor.Bu yüzden Virginia Beach'te Sheraton Hotele yakýn konaklama arýyoruz. Eðer konaklama bulamayan baska arkadaslarda varsa ortak bir ev kiralayabiliriz daha ekonomik olur diye düþünüyoruz. Daha önce Virgnia beach'te bulunan veya konaklama hakkýnda bilgisi olanlardan acil cevap bekliyoruuuuzzz..
Üyeyim o gruba ama Grupta hiç bir þey paylaþmýyorlar.Farklý bildiðiniz sayfalar var mý?
http://www.turkishwat.net/konaklama-...-ariyoruz.html
yakýn ev bulabilir misin bilemedim ama bisiklet ile örneðin 20. caddeden evin olsa bile hemen hemen 10-15 dakikada sahilden iþ yerine gidersiniz.
Evet ama Türk Watçýlardan da ses çýkmýyor..sanýrým herkes konaklama sorununu çözmüþ bizden baþka..
Teþekkürler bilgi için..Ancak mesele ev bulabilmekte zatenCraiglist te ilanlara bakýyoruz ancak mesefayi kestiremiyoruz çok mu uzak olur diye. Genellikle Türklerin kaldýgý motel,apart tarzý yerler hakkýnda bi bilgin var mý peki?
Sanmýyorum, herkes þirkete güveniyo þirket ayarlýcak çünkü kalcak yer
bende bu yaz VA beach teyim courtyard mariotta çalýþcam benimde kalcak yerim yok n yapcam bilmiyorum
Merhabalar eðer özelden mesaj atarsan birlikte ayarlayýp kalabiliriz.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks