16 haziranda di?er 2k?z arkada??m ile Virginia Beach'e gidece?iz.Sheraton Virginia'da çal??aca??z ,konaklamam?z? kendimiz ayarlayaca??z.
Detayl? bilgiye sahip olan yak?n kalabilece?imiz veya ev arkada?? arayanlar varm? acaba ?

16 haziranda di?er 2k?z arkada??m ile Virginia Beach'e gidece?iz.Sheraton Virginia'da çal??aca??z ,konaklamam?z? kendimiz ayarlayaca??z.
Detayl? bilgiye sahip olan yak?n kalabilece?imiz veya ev arkada?? arayanlar varm? acaba ?
Virginia da kalcak yer problemi olmaz. Fakat ?öyle diyim 1 odada 3-4 ki?i kal?rs?n. Ev 2 odal? ise totalde 7-8, 3 odal? ise totalde 10-12 diye devam eder. Bu durum sadece Türkler için de?il di?er ülkelerden gelen work and travel ö?rencileri için de böyle. 2011 de orada çal??m??t?m. Genelde 41-42 saat çal???yordum fakat h?zl? oldu?um için o kadar saat alabiliyordum yava? çal??anlara çok saat vermiyolard?. Çal??ma k?yafetleride ho? de?ildi in? de?i?mi?tirsupervisorler de baya iyidi. O de?il de k?z arkada??m?n bir arkada?? da i? ar?yordu oralardan siz ne zaman alm??t?n?z i?i ?
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

[QUOTE=kaanmert92;191223]Virginia da kalcak yer problemi olmaz. Fakat ?öyle diyim 1 odada 3-4 ki?i kal?rs?n. Ev 2 odal? ise totalde 7-8, 3 odal? ise totalde 10-12 diye devam eder. Bu durum sadece Türkler için de?il di?er ülkelerden gelen work and travel ö?rencileri için de böyle. 2011 de orada çal??m??t?m. Genelde 41-42 saat çal???yordum fakat h?zl? oldu?um için o kadar saat alabiliyordum yava? çal??anlara çok saat vermiyolard?. Çal??ma k?yafetleride ho? de?ildi in? de?i?mi?tirsupervisorler de baya iyidi. O de?il de k?z arkada??m?n bir arkada?? da i? ar?yordu oralardan siz ne zaman alm??t?n?z i?i ?[/Q
Peki biz ev arkadas? ar?yoruz ama di?er ülkelerden gelen watç?larla nas?l haberle?ebiliriz? Bildi?iniz bi sosyal platform var m? bu konuda?
3 oda 10-12 ki?iyi tamamlamak için![]()

biz i? mülakat?na per?embe günü girdik. yani daha 1 hafta bile olmad? ama 11 ki?iyle daha görü?me yapacaklar?n? biliyorduk kontejan varm?d?r bi bilgim yok.
Facebook gruplar? var 2015 virginia beach diye onlara bakabilirsin.
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Merhaba arkadaslar bu yaz 3 k?z arkadas Virginia Sheraton'da çal??aca??z.Ancak i?veren konaklama sa?lam?yor.Bu yüzden Virginia Beach'te Sheraton Hotele yak?n konaklama ar?yoruz. E?er konaklama bulamayan baska arkadaslarda varsa ortak bir ev kiralayabiliriz daha ekonomik olur diye dü?ünüyoruz. Daha önce Virgnia beach'te bulunan veya konaklama hakk?nda bilgisi olanlardan acil cevap bekliyoruuuuzzz..

Üyeyim o gruba ama Grupta hiç bir ?ey payla?m?yorlar.Farkl? bildi?iniz sayfalar var m??
http://www.turkishwat.net/konaklama-...-ariyoruz.html
yak?n ev bulabilir misin bilemedim ama bisiklet ile örne?in 20. caddeden evin olsa bile hemen hemen 10-15 dakikada sahilden i? yerine gidersiniz.

Evet ama Türk Watç?lardan da ses ç?km?yor..san?r?m herkes konaklama sorununu çözmü? bizden ba?ka..

Te?ekkürler bilgi için..Ancak mesele ev bulabilmekte zatenCraiglist te ilanlara bak?yoruz ancak mesefayi kestiremiyoruz çok mu uzak olur diye. Genellikle Türklerin kald?g? motel,apart tarz? yerler hakk?nda bi bilgin var m? peki?
Sanm?yorum, herkes ?irkete güveniyo ?irket ayarl?cak çünkü kalcak yer

bende bu yaz VA beach teyim courtyard mariotta çal??cam benimde kalcak yerim yok n yapcam bilmiyorum

Merhabalar e?er özelden mesaj atarsan birlikte ayarlay?p kalabiliriz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks