Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and Travel ile detaylý bilgiye var tüm watçýlar toplansýn..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Work and Travel ile detaylý bilgiye var tüm watçýlar toplansýn..

iyi günler arkadaþlar .. Akdeniz üniversitesi jeoloji yüksek lisans öðrencisiyim...çok fazla düþünüp karar verdikten sonra ucuz fiyata dil öðrenmek fikrim altýnda bu programý seçmiþ bulunmaktayým ve 2 aydýr sürekli bir araþtýrma içerisindeyim ve her geçen gün yeni bir bilgi öðrenmekteyim ve hala kafamda eksik olan yerler var.. öncelikle sormak istediðim sorularý maddeler halinde sýralýyorum..
    Baþvurduðum aracý firma yakýn bir tanýdýðým olup Maine eyaletinde lüks bir otelde housekiping iþi ayarladýðýný söyledi gerekli detaylý bilgiler;

LOKASYON: Maine
    ÝÞ : Housekiping
    Ücret : 10$/SAATLÝK
    Min ve max saat : 32-45
    Overtime : Mevcut

iþ görüþmesinde bulundum skype üzerinden o tür görüþmeler tamamdýr direk sponsor ile görüþtüm kalacak yer lokasyon filan hepsini aldým..

NOT: Travel kýsmý þuan umrumda bile deðil tek amacým dil pratiði yapmak ve ileri seviyelere çekmek..

1) Work and Travel asosyal derecesinde bir kiþi için ne kadar mantýklýdýr ?
    2) Sadece iþ ve günlük ihtiyacýný karþýlama odaklý çalýþan bir insan için para biriktirme iþi ne kadar mantýklýdýr ve bu mümkün müdür ?
    3) Mayýs 15 gibi gitmeyi planlýyorum erken gitmenin ne tür bir avantajý var ?
    4) Eylül ayý sonu itibari ile bir avukat aracýlýðý ile vizeyi J1 den eðitim vizesine çevirmem mümkün müdür ve maliyeti nedir ?
    5) New Jersey'de çok yakýn bi aile dostumuz var bu kiþinin bana ne gibi bir yardýmý olur ? (Devlet ve bürokrasi iþlerinde)
    6) Eylülden sonra dönüp dil vizesi için dönmek daha mý avantajlýdýr yoksa bunu orda mý yapmak gerekir ? ( maddi manevi açýdan yanýt ve yorum bekliyorum )

NOT: Sorulara verilen cevaplar detaylý olarak tek tek inceleyeceðim ve size mesaj olarak dönmek istiyorum lütfen mail yolunuzu kapamayýn ..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Spruce Point Inn Resort & Spa otelin adý budur arkadaþlar ..
    Maine Hotels | Hotels in Maine | Spruce Point Inn Resort & Spa resmi internet adresi..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Öncelikle ilk sorularýna direk yanýt vereyim wat güzeldir herkes için , para da biriktirilir merak etme. Erken gitmek de daha çok çalýþma ve daha çok zaman geçirme açýsýndan daha iyidir. Sonuçta daha çok para biriktirilir. Vize deðiþimini avukat aracýlýðýyla yapabilirsin , kendin de evraklarla uðraþabilirsnin ancak aukat ern mantýklýsý. Avukatýna göre bir ücret olacaktýr tahminen 1-2 bin avukat parasý olur. Tüm evrak iþlerini avukat yapacaðý için tanýdýklarýnýn hiçbir faydasý olmaz. Sadece sana yeni yaþamýnda konaklama vs desteði saðlarlarsa o zaman faydalý olurlar. En son olarak da ben Türkiye den vizeyi almanýn doðru olduðunu düþünüyorum. Amerikada alacaðýnýz yeni öðrenci vizesi pasaportunuza yapýþtýrýlmýyor. Bir kaðýt þeklinde size veriliyor. Eðer Türkiye'ye dönersen bu süre içinde yeniden vizeye baþvurman gerekecek. Çünkü Amerika'ya giriþlerde kaðýttaki vizelerin önemi yok. Pasaport üzerindeki vizene bakýlýr. Yoksa giremezsin ülkeye. Daha 3 ay önce Amerika'da vizesini J1'dan F1'A yani öðrenci vizesine çeviren bir kiþi babasý rahatsýzlanýnca ülkeye döndü. Tekrar gitmek için vize baþvurusu yaptý ve red yedi. Gerekçe de biz sana belirli süre için J1 vizesi verdik sen vizeni deðiþtirip daha fazla kaldýndý. Kýsacasý eðer orada vize deðiþtiriyorsan green card almadan geri dönme . Green card ý aldýktan sonra keyfine bak

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Cool

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Öncelikle ilk sorularýna direk yanýt vereyim wat güzeldir herkes için , para da biriktirilir merak etme. Erken gitmek de daha çok çalýþma ve daha çok zaman geçirme açýsýndan daha iyidir. Sonuçta daha çok para biriktirilir. Vize deðiþimini avukat aracýlýðýyla yapabilirsin , kendin de evraklarla uðraþabilirsnin ancak aukat ern mantýklýsý. Avukatýna göre bir ücret olacaktýr tahminen 1-2 bin avukat parasý olur. Tüm evrak iþlerini avukat yapacaðý için tanýdýklarýnýn hiçbir faydasý olmaz. Sadece sana yeni yaþamýnda konaklama vs desteði saðlarlarsa o zaman faydalý olurlar. En son olarak da ben Türkiye den vizeyi almanýn doðru olduðunu düþünüyorum. Amerikada alacaðýnýz yeni öðrenci vizesi pasaportunuza yapýþtýrýlmýyor. Bir kaðýt þeklinde size veriliyor. Eðer Türkiye'ye dönersen bu süre içinde yeniden vizeye baþvurman gerekecek. Çünkü Amerika'ya giriþlerde kaðýttaki vizelerin önemi yok. Pasaport üzerindeki vizene bakýlýr. Yoksa giremezsin ülkeye. Daha 3 ay önce Amerika'da vizesini J1'dan F1'A yani öðrenci vizesine çeviren bir kiþi babasý rahatsýzlanýnca ülkeye döndü. Tekrar gitmek için vize baþvurusu yaptý ve red yedi. Gerekçe de biz sana belirli süre için J1 vizesi verdik sen vizeni deðiþtirip daha fazla kaldýndý. Kýsacasý eðer orada vize deðiþtiriyorsan green card almadan geri dönme . Green card ý aldýktan sonra keyfine bak
    green card nasýl alabilirim ? ben dil eðitimi için new jerseye dönüp haftalýk kursa katýlmak istiyorum bi tane buldum hatta önümüzdeki hafta bi arkadaþým gidicem dil eðitimi için aylýk 400 dolar haftalýk 30 saat þeklinde.. yasa dýþý olarak F1 vizesi ile çalýþabilir miyim ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

yasadýþý olarak diyorsun zaten yasadýþý çalýþýrsýn bunun dýþýnda green card sonraki aþama ve en kolay evlilikle olur. Oraya gittiðinde daha detaylý öðrenirsin bunlarý þimdiden kafaný kalabalýk etme

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)