Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and Travel ile detaylı bilgiye var tüm watçılar toplansın..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Work and Travel ile detayl? bilgiye var tüm watç?lar toplans?n..

iyi günler arkada?lar .. Akdeniz üniversitesi jeoloji yüksek lisans ö?rencisiyim...çok fazla dü?ünüp karar verdikten sonra ucuz fiyata dil ö?renmek fikrim alt?nda bu program? seçmi? bulunmaktay?m ve 2 ayd?r sürekli bir ara?t?rma içerisindeyim ve her geçen gün yeni bir bilgi ö?renmekteyim ve hala kafamda eksik olan yerler var.. öncelikle sormak istedi?im sorular? maddeler halinde s?ral?yorum..
    Ba?vurdu?um arac? firma yak?n bir tan?d???m olup Maine eyaletinde lüks bir otelde housekiping i?i ayarlad???n? söyledi gerekli detayl? bilgiler;

LOKASYON: Maine
    ?? : Housekiping
    Ücret : 10$/SAATL?K
    Min ve max saat : 32-45
    Overtime : Mevcut

i? görü?mesinde bulundum skype üzerinden o tür görü?meler tamamd?r direk sponsor ile görü?tüm kalacak yer lokasyon filan hepsini ald?m..

NOT: Travel k?sm? ?uan umrumda bile de?il tek amac?m dil prati?i yapmak ve ileri seviyelere çekmek..

1) Work and Travel asosyal derecesinde bir ki?i için ne kadar mant?kl?d?r ?
    2) Sadece i? ve günlük ihtiyac?n? kar??lama odakl? çal??an bir insan için para biriktirme i?i ne kadar mant?kl?d?r ve bu mümkün müdür ?
    3) May?s 15 gibi gitmeyi planl?yorum erken gitmenin ne tür bir avantaj? var ?
    4) Eylül ay? sonu itibari ile bir avukat arac?l??? ile vizeyi J1 den e?itim vizesine çevirmem mümkün müdür ve maliyeti nedir ?
    5) New Jersey'de çok yak?n bi aile dostumuz var bu ki?inin bana ne gibi bir yard?m? olur ? (Devlet ve bürokrasi i?lerinde)
    6) Eylülden sonra dönüp dil vizesi için dönmek daha m? avantajl?d?r yoksa bunu orda m? yapmak gerekir ? ( maddi manevi aç?dan yan?t ve yorum bekliyorum )

NOT: Sorulara verilen cevaplar detayl? olarak tek tek inceleyece?im ve size mesaj olarak dönmek istiyorum lütfen mail yolunuzu kapamay?n ..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Spruce Point Inn Resort & Spa otelin ad? budur arkada?lar ..
    Maine Hotels | Hotels in Maine | Spruce Point Inn Resort & Spa resmi internet adresi..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Öncelikle ilk sorular?na direk yan?t vereyim wat güzeldir herkes için , para da biriktirilir merak etme. Erken gitmek de daha çok çal??ma ve daha çok zaman geçirme aç?s?ndan daha iyidir. Sonuçta daha çok para biriktirilir. Vize de?i?imini avukat arac?l???yla yapabilirsin , kendin de evraklarla u?ra?abilirsnin ancak aukat ern mant?kl?s?. Avukat?na göre bir ücret olacakt?r tahminen 1-2 bin avukat paras? olur. Tüm evrak i?lerini avukat yapaca?? için tan?d?klar?n?n hiçbir faydas? olmaz. Sadece sana yeni ya?am?nda konaklama vs deste?i sa?larlarsa o zaman faydal? olurlar. En son olarak da ben Türkiye den vizeyi alman?n do?ru oldu?unu dü?ünüyorum. Amerikada alaca??n?z yeni ö?renci vizesi pasaportunuza yap??t?r?lm?yor. Bir ka??t ?eklinde size veriliyor. E?er Türkiye'ye dönersen bu süre içinde yeniden vizeye ba?vurman gerekecek. Çünkü Amerika'ya giri?lerde ka??ttaki vizelerin önemi yok. Pasaport üzerindeki vizene bak?l?r. Yoksa giremezsin ülkeye. Daha 3 ay önce Amerika'da vizesini J1'dan F1'A yani ö?renci vizesine çeviren bir ki?i babas? rahats?zlan?nca ülkeye döndü. Tekrar gitmek için vize ba?vurusu yapt? ve red yedi. Gerekçe de biz sana belirli süre için J1 vizesi verdik sen vizeni de?i?tirip daha fazla kald?nd?. K?sacas? e?er orada vize de?i?tiriyorsan green card almadan geri dönme . Green card ? ald?ktan sonra keyfine bak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ilk sorular?na direk yan?t vereyim wat güzeldir herkes için , para da biriktirilir merak etme. Erken gitmek de daha çok çal??ma ve daha çok zaman geçirme aç?s?ndan daha iyidir. Sonuçta daha çok para biriktirilir. Vize de?i?imini avukat arac?l???yla yapabilirsin , kendin de evraklarla u?ra?abilirsnin ancak aukat ern mant?kl?s?. Avukat?na göre bir ücret olacakt?r tahminen 1-2 bin avukat paras? olur. Tüm evrak i?lerini avukat yapaca?? için tan?d?klar?n?n hiçbir faydas? olmaz. Sadece sana yeni ya?am?nda konaklama vs deste?i sa?larlarsa o zaman faydal? olurlar. En son olarak da ben Türkiye den vizeyi alman?n do?ru oldu?unu dü?ünüyorum. Amerikada alaca??n?z yeni ö?renci vizesi pasaportunuza yap??t?r?lm?yor. Bir ka??t ?eklinde size veriliyor. E?er Türkiye'ye dönersen bu süre içinde yeniden vizeye ba?vurman gerekecek. Çünkü Amerika'ya giri?lerde ka??ttaki vizelerin önemi yok. Pasaport üzerindeki vizene bak?l?r. Yoksa giremezsin ülkeye. Daha 3 ay önce Amerika'da vizesini J1'dan F1'A yani ö?renci vizesine çeviren bir ki?i babas? rahats?zlan?nca ülkeye döndü. Tekrar gitmek için vize ba?vurusu yapt? ve red yedi. Gerekçe de biz sana belirli süre için J1 vizesi verdik sen vizeni de?i?tirip daha fazla kald?nd?. K?sacas? e?er orada vize de?i?tiriyorsan green card almadan geri dönme . Green card ? ald?ktan sonra keyfine bak
    green card nas?l alabilirim ? ben dil e?itimi için new jerseye dönüp haftal?k kursa kat?lmak istiyorum bi tane buldum hatta önümüzdeki hafta bi arkada??m gidicem dil e?itimi için ayl?k 400 dolar haftal?k 30 saat ?eklinde.. yasa d??? olarak F1 vizesi ile çal??abilir miyim ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yasad??? olarak diyorsun zaten yasad??? çal???rs?n bunun d???nda green card sonraki a?ama ve en kolay evlilikle olur. Oraya gitti?inde daha detayl? ö?renirsin bunlar? ?imdiden kafan? kalabal?k etme

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)