iyi günler arkada?lar .. Akdeniz üniversitesi jeoloji yüksek lisans ö?rencisiyim...çok fazla dü?ünüp karar verdikten sonra ucuz fiyata dil ö?renmek fikrim alt?nda bu program? seçmi? bulunmaktay?m ve 2 ayd?r sürekli bir ara?t?rma içerisindeyim ve her geçen gün yeni bir bilgi ö?renmekteyim ve hala kafamda eksik olan yerler var.. öncelikle sormak istedi?im sorular? maddeler halinde s?ral?yorum..
Ba?vurdu?um arac? firma yak?n bir tan?d???m olup Maine eyaletinde lüks bir otelde housekiping i?i ayarlad???n? söyledi gerekli detayl? bilgiler;
LOKASYON: Maine
?? : Housekiping
Ücret : 10$/SAATL?K
Min ve max saat : 32-45
Overtime : Mevcut
i? görü?mesinde bulundum skype üzerinden o tür görü?meler tamamd?r direk sponsor ile görü?tüm kalacak yer lokasyon filan hepsini ald?m..
NOT: Travel k?sm? ?uan umrumda bile de?il tek amac?m dil prati?i yapmak ve ileri seviyelere çekmek..
1) Work and Travel asosyal derecesinde bir ki?i için ne kadar mant?kl?d?r ?
2) Sadece i? ve günlük ihtiyac?n? kar??lama odakl? çal??an bir insan için para biriktirme i?i ne kadar mant?kl?d?r ve bu mümkün müdür ?
3) May?s 15 gibi gitmeyi planl?yorum erken gitmenin ne tür bir avantaj? var ?
4) Eylül ay? sonu itibari ile bir avukat arac?l??? ile vizeyi J1 den e?itim vizesine çevirmem mümkün müdür ve maliyeti nedir ?
5) New Jersey'de çok yak?n bi aile dostumuz var bu ki?inin bana ne gibi bir yard?m? olur ? (Devlet ve bürokrasi i?lerinde)
6) Eylülden sonra dönüp dil vizesi için dönmek daha m? avantajl?d?r yoksa bunu orda m? yapmak gerekir ? ( maddi manevi aç?dan yan?t ve yorum bekliyorum )
NOT: Sorulara verilen cevaplar detayl? olarak tek tek inceleyece?im ve size mesaj olarak dönmek istiyorum lütfen mail yolunuzu kapamay?n ..

Alıntı
Bookmarks