Arkada?lar merhaba isim soru?turmas?na bu y?l kalan varm? acaba.Benim hem isim hem soyisim yayg?n. Ahmet Ünal![]()
Arkada?lar merhaba isim soru?turmas?na bu y?l kalan varm? acaba.Benim hem isim hem soyisim yayg?n. Ahmet Ünal![]()
Kardes gecmis olsun Allah sabir versinben hem 2010 da wat da hemde 2012 de green cardda isim sorusturmasina kalmistim
![]()
Beni de isim soru?turmas?na alm??lar. Vize görü?mesi çok olumlu geçti tüm sorular? da cevaplad?m. Memur pc den bir ?eyler yapt? pasaportumu alaca??n? sand?m ama bana sar? bir ka??t ile birlikte geri verdi. Sana ?irketin aç?klayacak ve bu belgede de ne oldu?u yaz?yor dedi. Ben olmad? diyerek ka??tta ne yazd???na bile bakmad?m. Sinirden ka??d? da y?rtacakt?m kap?dan ç?k?nca. S?ra beklerken bir çocukla konu?mu?tuk ve ona sordum o da alamam??t?. Onun ka??tlar?na bakt?m sar? ka??ttan yoktu. Sordum kendisine ve o da bana böyle bir ?ey vermediler dedi. Ka??tta 221(g) maddesine göre idari i?leme al?nd?n?z filan diyordu. ?irkete gittim ve onlar anlatt?lar bana durumu. Girecek olacak arkada?lar için aç?klama yap?yorum ki o an ki sinirle ka??d? filan y?rtmaya kalkmas?nlar.
Bu arada ?sim soyisim : Ömer Burak SÖNMEZ.
bu zamana kadar benimle ayn? isimde birine rastlamad?m ama isim soru?turmas?na al?nd?m?sim mi soyisim mi sebebi ne bilmiyorum ama ?uan o olaya kar??an ?ahsiyeti bulsam çok kötü olacak
![]()
?stanbulda ald?ysan bugün seni gördüm sanki ben 12 numaradaki ?i?man adamdanm? isim soru?turmas?na kald?n.
ben 10 numarada ki gözlüklü elemandan ald?mama tatbikat?n oldu?u zaman ordaysan bende ordayd?m
![]()
?sim soru?turmas? abi var ya vize olay?nda bi bundan korkuyorum yoksa red alma olas?l???m yok yani Allah tez zamanda sonuçland?rs?n ne diyeyim![]()
Ben böyle bir?ey oldu?unu bilmiyordum. Halen de mant???n? anlamad?m. O kadar parmak izi filan al?yorlar ordan bakam?yorlar m? kay?tlara koca amerika. Gözümden dü?tü bu saatten sonra![]()
Arkada?lar bugün bana böyle bir mail geldi. Galiba ald?m vizeyi yar?n pasaportu gönderecem sonucunu yine yazar?m.
Say?n Basvuru Sahibi,
?dari i?leminiz tamamlanm??t?r. Vize ba?vurunuzu tamamlamak için lütfen en k?sa zamanda pasaportunuzu PTT kargo ile ba?konsoloslu?umuza, Vize Bölümü dikkatine gönderiniz.
Bilginize sunar?z,
Göçmen Olmayan Vize Birimi
Konsolosluk Bölümü
Amerikan Ba?konsoloslu?u
?stanbul, Türkiye
dün ankarada vize görü?mesine girdim san?r?m isimden dolay? güvenlik soru?turmas?na tak?ld?m.belgelerimle birlikte sar? ka??tla birlikte numara verdiler internetden takip etmemi söylediler.aç?klanmas? En az 4 hafta sürermi? onu bekliyorum.bu süreç dedikleri gibi 4 hafta sürer mi?
gecmis sim sorusturmasi konularini incelerse , 2 haftada aciklanan da mevcut , 3 sene boyunca 4 ayda aciklandigi icin gidemeyen de![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben 10 nisanda girdim vize görü?mesine ayn? sorun bende de oldu 7 may?sda pasaportum vizeli halde elime geçti. Benimki 1 ay kadar bir sürede oldu. Ama de?i?iyormu? süreler. Eski dönemlere göre daha h?zl? sonuçlan?yor gibi geldi bana. Senin tam alarak isim soyisim nedir ? Bence ikinci bir ad varsa süreyi biraz h?zland?r?yor gibi
Bnde 3 isim var dedigine göre süreç biraz daha h?zlanir:-)
arkada?lar bugün güncelleme yap?ld? ve çok ?ükür isim soru?turmam 2 hafta gibi k?sa sürede aç?kland?![]()
Vay Hay?rl? olsun Ibrahim ad?na sevindim karde?im dar?s? ba??m?za in?.
çok sa?ol karde?im karamsarl??a sak?n girme karde?im en k?sa zamanda seninki de aç?klan?r in? mutlu haberlerini bekliyorum en k?sa zamanda
?n?. karde?im ya beklemekte ayr? bi stress tabii.![]()
arkada?lar bi?e sormak istiyorum. ben bugün vize onay? ald?m. fakat ?imdi ceac'dan bak?nca approved yazm?yo "administrative processing" diye bi?e yaz?yo bu nedir ne de?ildir baya korkmaktay?m.
Karde?im vizen onaylandiysa nas?l der öyle bir ?ey administrative processing isim soru?turmasinda görülür sen bi iletisime gec konsoloslukla veya dnismannla.
bende anlamad?m i?te. approved'i ald?m. pasaport onlarda. belki de daha ilk gün diye dü?ünüyorum. sistemleri yava? falanda i?leyebilir. gece gece bakmaz olayd?m ke?ke.
ara?t?rd?ktan ve yurtd???nda bir sürü foruma bakt?ktan sonra bu durumun vize görü?melerinden 2-3 gün sonra ready ve issued olarak de?i?ti?ini ö?rendim. çünkü konsoloslu?un sorgulama sistemine kodumu girdi?imde herhangi bir soru?turma bulunmamaktad?r diyo. umar?m onlar?n yava?l???d?r. ?imdilik böyle umut etmek en iyisi.
edit : son olarak bakt???mde issued yaz?yodu. siz siz olun vize görü?menizin ak?am? sak?n ama sak?n ceac'a girmeyin 1 günlük uykunuz gidiyo.
Konu sirulrich tarafından (13-05-2015 Saat 03:55 PM ) değiştirilmiştir.
Tekrardan merhabalar herkese. Bildi?iniz üzere isim soru?turmas?na kalm??t?m ve bugün bir güncelleme ile soru?turma bitmi? bulunmakta. Sadece 1 hafta sürmesi de ayr? bi güzel. Umar?m kimse kalmaz al?r gider.![]()
Te?ekkürler karde?im hepimizin in?.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks