bende akbank dekontu ogrenci belgesi ve diger aile bireylerine ait tabu belgeleri gibi seyler yoktu. sirketin verdi?i belgelere ek kapal? zarfta mühürlü transkripim ve pasaportumu kendim ekledim dosyaya bi tanede son 6 ayda çekilmi? biometrk foto istiyolar. vizede sorulan sorular? da fazla kafanda büyütme adamlar vize vermeye can at?yolar. sadece sorulan sorulara bilmiyorum deme bilmedi?in kelime olsa da cevap vermeye cal?? ama çok sap?tma. ben dedi?i bi?eyi anlamad?m excuse me dedim tekrar etti o zaman anlay?p cevap verdim gramer falanda kullanmad?m k?sa k?sa cevap verdim. sordugu sorular bilgisayar?n var m? ne zaman ald?n kaç paraya ald?n idi bide ne zaman mezun olacaks?n. ?a?k?nl?kla cevaplad?m ne alakas? var tavr?yla. mulakat 45 saniye sürmedi vizeni onaylad?m dedi?inde de dalga m? geçiyo lan bu diye akl?mdan geçirmedim de de?il. sonra vizen onayland? belgesini verince dedim lan bu muydu o kadar stresin sebebi . sonras?nda bir mutluluk bir heyecan sard? beni halay çeke çeke ç?kt?m konsolosluktan

Alıntı
Bookmarks