Sabah gittim 9.30 da görü?mem vard? ama içeri 8.40 da girdim. Güvenlik kontrolünden geçiyorsun 3 kere daha sonra 2 bayan var elindeki belgeleri istiyor ve pasaport transkript ds 2019 belgeni lastikliyor. Yukar? ç?k?yorsun önce bir ?a?k?nl?k fbi filmleri gibi 8 9 Vezne ve elektronik gelen sesler hatta baz?lar? türkçe konu?uyor bunlar da dublaj gibi oluyor. Yukar?da s?ra numaran? Türk yetkililer veriyor. Sonra BBekliyorsun. Numaran yan?nca gidip lastikli dosyay? veriyorsun ve tekrar yerine geçiyorsun. daha sonra parmak izin için yan?yor gidiyorsun zaten orada zenci bir bayan vard? dünya tatl?s? muhabbet ediyor sizle falan. Parmak izini verdikten sonra bir önceki gi?ede vermi? oldu?unuz lastikli dosyan?z? yani pasaport transkript ds2019 al?yorsunuz buradan. Almayanlar da vard? endi?e etmeyin ama kad?n size dosya uzatacak m? diye bak?n en az?ndan. Daha sonra vize için mülakat vaktiydi. 2 bay 2 bayan vard?. Beyler ve 1 bayan çok güler yüzlüydü ama çok red verdiler ki haks?z da de?illerdi bence. Abart? giyim saç sakal ile gelen o kadar insan vard? ki . Sonra o en sert kad?nda yand? s?ram gittim . Hello good morning dedim belgeleri e? zamanl? verdim. Gülme yetisini tebessüm yetisini kaybetmi? 20li ya?larda bir ablam?z olur kendisi. Random quest ?eklinde ilerliyorlar. Ezbere çal??may?n. Anl?k anlama ve cevap verme durumunuzu siniyorlar. Bana sence en iyi okul hangisi Türkiye'de dedi. Ve bir de ?u an hat?rlad???m hangi bölüme gitmek isterdin niçin amerika vs. sordu. Umar?m sizde al?rs?n?z Dua önemliBa?ar?lar

Ba?ar?lar
Alıntı
Bookmarks