yozge Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar dün sabah ankarada vize görüşmem vardı,gidecek arkadaşlara bilgi vermek istiyorum.Gerçekten çok heyecanlı gitmiştim ve mülakat sırasında bile görevli bunu farketti.İlk soru nereye gideceksin oldu ve size soru sorarken zaten bilgisayarda sizin işlemlerinizi yapmaya başlıyor.Okadar heyecanlıydımki acaba nereye gitceğimi mi sordu diye bile düşündüm.Cevap verdim gitceğim şehri söyledim hangi eyalet diye sordu ve not aldı.Daha sonra nerede okuduğumu sordu.Kaçıncı sınıfta olduğumu sordu ve ben başta anlamadım ve anlamadığımı söyledim oda türkçe sordu.Bende cevap verdim heyecanlanma önemli bir durum yok dedi.Oteldemi evdemi kalacağımı sordu.Daha sonra türkçe iyi eğlenceler iyi şanslar dedi.Açıkçası ben mülakata gitmeden vize alıp almayacağmızın belli olduğunu düşünenlerdenim sadece 2-3 kelime ingilizce biliyormu diye kontrol ediliyor.Ha bide insan kaçakçılığı broşürünü okudunmu diye sordu daha doğrusu eliyle gösterdi okudum dedim.ne yazıyor bahsedermisin dedi.Sahip olduğumuz haklardan bahsediyor dedim.Polis numarasını sordu 911 diye cevap verdim ve bitirdi.Ankara diye panik yapmayın çünkü önümde bekleyen 10 kişi vardı ve hepside vize aldı.2. kez gidecek arkadaşlara orda tanıdıklarınmı var diye sordular.Görevli heyecanını bile farkedip seni sakinleştiriyor kısacası.
Bookmarks