Herkese merhaba arkada?lar.Bugün dan??manla birlikte ba?l?ktaki tarihe vize randevusunu ayarlard?k.Amma ve lakin ?öyle bir sorun var ki ds belgem hala elime ula?mad?.Sonuç olarakta ds belgem mülakat tarihine kadar elime ula?mad??? takdirde muhtemelen ertelenecek.??in ironi taraf?na gelelim.?imdi ben i? fuar?nda i?verenle görü?ürken bana daha kolay hitap edebilmesi ad?na nickname(yani çevremde bana bana genellikle hitap edilen ismim yanl?? anla??lmas?n keko47 tarz?nda felan de?il) vermi?tim hani bu isimle ça??rabilirsiniz diye.Neyse adam gitmi? ds belgemi basarken nickname olarak verdi?im ismi göbek yani orta ad?mla birlikte ç?karm?? ee tabii kimlikte ise böyle bir olay yok.Anlayaca??n?z 2 hafta önce elime ula?an ds belgesi yalan olup yenisini beklemeye koyulduk ve böyle bi karar ald?k.Vize görü?mesine Ankara da girece?im dan??man?m ise yok efendim ?stanbulda girersen red alma olas?l???n daha dü?ük gibi bi söylentiyle ?stanbulda girmemi tavsiye etti ama tabii ki karar?m de?i?medi.
Neyse efendim ?imdi vize görü?mesinden sonra asl?nda mülakat sonucumu buraya aktarmay? dü?ünüyordum ama girmeden önce sizlerle birlikte bi brainstorming yapal?m dedim ve girmeden önce durumumu buraya aktar?p sizlerin de görü?lerin almak istedim.Bana gelecek olursak ?ngiliz Dil Bilim 2. s?n?f ö?rencisiyim.Not ortalamam ?u anda 3.00.?ngilizce seviyem de haliyle advanced
Zaten sürekli yabanc?larla projelere kat?l?p burada da sürekli görü?tü?ümüz yabanc?lar olunca haliyle insan bi cool hissediyor :P Neyse efendim ?ahsen vizeye kesin gözle bak?p isim soru?turmas? gibi müstesna-i istisna gibi bi durumla kar??la?makta söz konusu olabilir ve do?al olarak bu ihtimal de can?m? s?km?yor de?il.Uzun uzad?ya gereksiz yazm?? olabilirim affola
Görü?lerinizi bekliyorum.
![]()

) vermi?tim hani bu isimle ça??rabilirsiniz diye.Neyse adam gitmi? ds belgemi basarken nickname olarak verdi?im ismi göbek yani orta ad?mla birlikte ç?karm?? ee tabii kimlikte ise böyle bir olay yok.Anlayaca??n?z 2 hafta önce elime ula?an ds belgesi yalan olup yenisini beklemeye koyulduk ve böyle bi karar ald?k.Vize görü?mesine Ankara da girece?im dan??man?m ise yok efendim ?stanbulda girersen red alma olas?l???n daha dü?ük gibi bi söylentiyle ?stanbulda girmemi tavsiye etti ama tabii ki karar?m de?i?medi.
Neyse efendim ?imdi vize görü?mesinden sonra asl?nda mülakat sonucumu buraya aktarmay? dü?ünüyordum ama girmeden önce sizlerle birlikte bi brainstorming yapal?m dedim ve girmeden önce durumumu buraya aktar?p sizlerin de görü?lerin almak istedim.Bana gelecek olursak ?ngiliz Dil Bilim 2. s?n?f ö?rencisiyim.Not ortalamam ?u anda 3.00.?ngilizce seviyem de haliyle advanced
Alıntı

Bookmarks