Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 29/04/15 Vize Görüşmesi

Deneyimli Watçı fuatti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Standart 29/04/15 Vize Görü?mesi

Herkese merhaba arkada?lar.Bugün dan??manla birlikte ba?l?ktaki tarihe vize randevusunu ayarlard?k.Amma ve lakin ?öyle bir sorun var ki ds belgem hala elime ula?mad?.Sonuç olarakta ds belgem mülakat tarihine kadar elime ula?mad??? takdirde muhtemelen ertelenecek.??in ironi taraf?na gelelim.?imdi ben i? fuar?nda i?verenle görü?ürken bana daha kolay hitap edebilmesi ad?na nickname(yani çevremde bana bana genellikle hitap edilen ismim yanl?? anla??lmas?n keko47 tarz?nda felan de?il ) vermi?tim hani bu isimle ça??rabilirsiniz diye.Neyse adam gitmi? ds belgemi basarken nickname olarak verdi?im ismi göbek yani orta ad?mla birlikte ç?karm?? ee tabii kimlikte ise böyle bir olay yok.Anlayaca??n?z 2 hafta önce elime ula?an ds belgesi yalan olup yenisini beklemeye koyulduk ve böyle bi karar ald?k.Vize görü?mesine Ankara da girece?im dan??man?m ise yok efendim ?stanbulda girersen red alma olas?l???n daha dü?ük gibi bi söylentiyle ?stanbulda girmemi tavsiye etti ama tabii ki karar?m de?i?medi. Neyse efendim ?imdi vize görü?mesinden sonra asl?nda mülakat sonucumu buraya aktarmay? dü?ünüyordum ama girmeden önce sizlerle birlikte bi brainstorming yapal?m dedim ve girmeden önce durumumu buraya aktar?p sizlerin de görü?lerin almak istedim.Bana gelecek olursak ?ngiliz Dil Bilim 2. s?n?f ö?rencisiyim.Not ortalamam ?u anda 3.00.?ngilizce seviyem de haliyle advanced Zaten sürekli yabanc?larla projelere kat?l?p burada da sürekli görü?tü?ümüz yabanc?lar olunca haliyle insan bi cool hissediyor :P Neyse efendim ?ahsen vizeye kesin gözle bak?p isim soru?turmas? gibi müstesna-i istisna gibi bi durumla kar??la?makta söz konusu olabilir ve do?al olarak bu ihtimal de can?m? s?km?yor de?il.Uzun uzad?ya gereksiz yazm?? olabilirim affola Görü?lerinizi bekliyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    11

Daha vizeye girmeden k?skananlar çatlas?n moduna girmi?sin bir de al?rsan vay forumun haline

Tecrübe Puanı
    12

Yok be karde?im ba?ka çarem mi var ya alcam ya da alcam

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostum bak sen vizeyi çok büyütüyosun.?nan rahat ol al?caks?n.Bak benim hem isim hem soyisim yayg?nd? ortalamada 1,91 di ald?m.?simde Ahmet Ünal

Tecrübe Puanı
    12

Karde?im vizeyi felan büyüttü?ümden dolay? de?il.Sonuçta hayat?m boyunca ilk defa bi vize mülakat?na gircem ve bütün olay 2-3 dk içerisinde belli olacak hani burdan millet üstüne basa basa yaz?yor i?te rahat olun gülümseyin falan f?st?k ama ordaki atmosferi soluyupta bunlar? engellemek pek elde de?il.Demem o ki ya?ay?p görcez bakal?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de sana ?öyle söyleyeyim. bu forumu ke?fetmeden önce hiç stresim yoktu yaz?lanlar? okuyunca herkes yok çok heycanl?y?m yok alamazsam gibi ?eyler yaz?nca ortam strese soktu. oraya gitti?imde daha kap?n?n önünde bizim forum olarak çok büyüttü?ümüzü gördüm. herkes muhabbetinde g?rg?r?ndayd?. ç?kabilecek klasik sorulara çal?? ve daha dü?ünme derim

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

?ngilizcen iyi ortalaman iyi stres neden karde?
    2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Araştırmacı Watçı Danyjoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

Fuatti bende ayn? firmayla gidecem in?allah.Benim daha ortada ds formu bile yok.Ke?ke benim problemimde vize olsa.O yüzden birde böyle dü?ün.

Tecrübe Puanı
    12

Vizeyi alan çökmü? buraya anlad???m kadar?yla Evet arkada?lar gayet hakl?s?n?z da i?te onca çabadan süreçten bilmem nesinden sonra ne derseniz deyin can?m? s?k?yor yine de.Elimde de?il ne yapay?m.Ben vizesinde iken baz? arkada?lar?n da tabii daha ds belgesiydi i? seçimiydi felan bu tür süreçlerle u?ra??yor.Allah tüm watc?lar?n i?ini rast getire ne diyelim.

Acemi Watçı Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

senin advanced ingilizce 3.00 ortalam ile vize görü?mesine giderken stres yapaca??n tek ?ey araba çarparsa aya??m burkulursa falan filan olsun yani

ayr?ca o ankara zor efsanesini hala sürdürmeleri de ayr? ironi senin ?irketin gayette rahat al?n?yor ankaradan

?imdiden hay?rl? olsun vizen ayr?ca nickname ds basmak nedir ya

Tecrübe Puanı
    12

Te?ekkür ederim Met karde?im bu arada sana Meth diyesim var yahu Breaking Bad dizisinden tak?l?yor hep akl?yor Umar?m dedi?in ?ekilde al?r?m.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Karde? bol ?ans buraya yaz en çok seni merak ediyorum

Tecrübe Puanı
    12

Te?ekkürler arkada?lar.Tahmin etti?im üzere vize tarihim ertelendi.Haftaya Sal? günü giriyorum in?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Karde? nedir senin bu nickname ya merak ettim

Tecrübe Puanı
    12

Karde? üzerime gelmeyin gitmiyorum vazgeçtim ya

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)