Home Partylerde alkol komasina gifmezseniz sikinti olmaz bence yasAyrica Berkeley'in dedigi gibi Beer Pong olayi her zaman masum olmayabiliyor dikkat etmek lazim. Zira Almanya'da erasmus yaptigim donemde bu oyun sirasinda kiz arkadaslarin alkolunde etkisiyle dikkat dagitmak adina yaptiklaribi yazsam suresiz uzaklastirilirim
Demem o ki yaş siniri olmasa bile kendibizi kaptirmamakta fayda var. Orada Home Partyler efsaneydi ama Amerikali ev arkadasimin 'Dostum bunlar hicbisey Texastaki ev partilerinde biz..' diye basladigi ve o gunlerdeki masum beni şok eden deneyimleri ilgincti
Ne derece dogrudur, WAT ile Erasmus ortami ne derece ayni olur, gittigim yerde(Virginia Beach) home partyler oluyor mu gorecegiz bu yaz
![]()

Ayrica Berkeley'in dedigi gibi Beer Pong olayi her zaman masum olmayabiliyor dikkat etmek lazim. Zira Almanya'da erasmus yaptigim donemde bu oyun sirasinda kiz arkadaslarin alkolunde etkisiyle dikkat dagitmak adina yaptiklaribi yazsam suresiz uzaklastirilirim
Demem o ki yaş siniri olmasa bile kendibizi kaptirmamakta fayda var. Orada Home Partyler efsaneydi ama Amerikali ev arkadasimin 'Dostum bunlar hicbisey Texastaki ev partilerinde biz..' diye basladigi ve o gunlerdeki masum beni şok eden deneyimleri ilgincti
Alıntı
Bookmarks