Beyler hani yanlış anlamayın da acayip uçuk hayaller kuruyorsunuz sonra yapamazsanız hayal kırıklığına uğramayın. Doğu'dan batıya uçakla gitmek, Vegas, Chicago, LA, Miami, New York falan... Bunların hepsini istediğiniz gibi yapabilmek için min. 3000 USD lazım uçak bileti, konaklama ve diğer masraflarla birlikte.Bu kadar parayı watta bi housekeeping işiyle kazanabilir misiniz? Ben şimdiden söyleyeyim, kesinlikle Kazanamazsınız! Yanınızda para götürüp gezecekseniz ve o kadar paranız varsa niye wat yapıyorsunuz? Gidin parayı basın, rahat rahat turist olarak gezin. Wat köleliğini yaşamayın.

Kendinize dönüş yerinize uygun olarak bir destinasyon seçin.Orayı ve çevresini güzel bir şekilde gezin.Ben ilk sene gittiğimde 7 gün Manhattan'da kaldım.Her yeri rahat rahat gezdim.Şehri yaşadım açıkçası.Sonra da oradan aldığım otobüs turuyla Niagara falan gezdim. Sonra tekrar Manhattan'a dönüp 1 gün kalıp Türkiye'ye geldim.Çalışıyorken de çevre yerleri Washington DC falan gezmiştim 3 kez. 2. gidişimde de bu sefer güneye indim, oradan uçakla New York, 5 gün orada kalıp geri döndüm. Bu bile baya paraya patlamıştı.Biraz gerçekçi olun travel planlarında.Sonra büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.