Herkese selamun aleykum arkada?lar.Ba?l?ktan da anla??laca?? gibi biletimle ba??m dertte ve ?u aralar can?m cidden çok s?kk?n bundan dolay?Biliyorum çok saçma gereksiz ve aptals? bi hata yapt?m ama hatan?n neresinden dönersem kârd?r diyorum yine de.Özet olarak olay ?u ki biletimi expedia üzerinden ald?m ?irkette Delta airlines.Bileti ayarlarken normal çevremde bana hitap edilen ismi middle name k?sm?na yazmim mi
kimlikte ise böyle bir olay yok tabii ki anlayaca??n?z.Ve as?l problem ise bir türlü çözüme kavu?turamad?m.?lk ba?ta mail yoluyla aç?k bir ?ekilde sorunumu ilettim ama maleesef isim üzerinde düzeltme i?i mail yolu üzerinden güvenlik protokolleri yüzünden halledilemiyormu?.Dedi?im gibi deltan?n türkiyedeki ?ubesinden almad???m için direk deltan?n amerikadaki ?ubesiyle muhattap olmam gerekiyordu.Neyse burdan taa Amerikalar? nas?l aricam falan f?st?k gittim Ptt'den ald?m bi kart.Otoban kenarlar?nda ankesörlü telefonla aramaya çal???yorum ama nafile ses k?s?k anla??lm?yor ki zaten sonradan da yanl?? numara çevirdi?imi de farkediyorum
Neyse cep yoluyla sessiz bir ortamda ar?yorum ve nihayet de?erli mü?teri temsilcilerine ula??yorum.Ingilizcem gayet iyi dedi?im gibi ama gel gör ki düzeltme yap?lacak diye her seferinde ba?ka bi hat'a aktard?klar? için ba?lant? kesiliyor.Girdik bi belaya ç?kmaya çal???yorum i?te neyse Allahtan burdaki görü?tü?üm bi amerikal? bi dostun yard?m?n? istemeyi ak?l ettim sonunda.Yar?n gidip bir daha deneyece?im in?. bir çözüme kavu?ur art?k iyice stress oldum bilet yüzünden.Bu tür durumlar ya?ayan arkada?lar var m? biletleriyle ilgili aceba diye dü?ünüyorum ama mümkünat? yoktur ilk oldum san?r?m.
![]()

Biliyorum çok saçma gereksiz ve aptals? bi hata yapt?m ama hatan?n neresinden dönersem kârd?r diyorum yine de.Özet olarak olay ?u ki biletimi expedia üzerinden ald?m ?irkette Delta airlines.Bileti ayarlarken normal çevremde bana hitap edilen ismi middle name k?sm?na yazmim mi 
 Neyse cep yoluyla sessiz bir ortamda ar?yorum ve nihayet de?erli mü?teri temsilcilerine ula??yorum.Ingilizcem gayet iyi dedi?im gibi ama gel gör ki düzeltme yap?lacak diye her seferinde ba?ka bi hat'a aktard?klar? için ba?lant? kesiliyor.Girdik bi belaya ç?kmaya çal???yorum i?te neyse Allahtan burdaki görü?tü?üm bi amerikal? bi dostun yard?m?n? istemeyi ak?l ettim sonunda.Yar?n gidip bir daha deneyece?im in?. bir çözüme kavu?ur art?k iyice stress oldum bilet yüzünden.Bu tür durumlar ya?ayan arkada?lar var m? biletleriyle ilgili aceba diye dü?ünüyorum ama mümkünat? yoktur ilk oldum san?r?m.

Alıntı

Bookmarks