Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bilet Ve Büyük Maraz :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı fuatti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Standart Bilet Ve Büyük Maraz :(

Herkese selamun aleykum arkada?lar.Ba?l?ktan da anla??laca?? gibi biletimle ba??m dertte ve ?u aralar can?m cidden çok s?kk?n bundan dolay? Biliyorum çok saçma gereksiz ve aptals? bi hata yapt?m ama hatan?n neresinden dönersem kârd?r diyorum yine de.Özet olarak olay ?u ki biletimi expedia üzerinden ald?m ?irkette Delta airlines.Bileti ayarlarken normal çevremde bana hitap edilen ismi middle name k?sm?na yazmim mi kimlikte ise böyle bir olay yok tabii ki anlayaca??n?z.Ve as?l problem ise bir türlü çözüme kavu?turamad?m.?lk ba?ta mail yoluyla aç?k bir ?ekilde sorunumu ilettim ama maleesef isim üzerinde düzeltme i?i mail yolu üzerinden güvenlik protokolleri yüzünden halledilemiyormu?.Dedi?im gibi deltan?n türkiyedeki ?ubesinden almad???m için direk deltan?n amerikadaki ?ubesiyle muhattap olmam gerekiyordu.Neyse burdan taa Amerikalar? nas?l aricam falan f?st?k gittim Ptt'den ald?m bi kart.Otoban kenarlar?nda ankesörlü telefonla aramaya çal???yorum ama nafile ses k?s?k anla??lm?yor ki zaten sonradan da yanl?? numara çevirdi?imi de farkediyorum Neyse cep yoluyla sessiz bir ortamda ar?yorum ve nihayet de?erli mü?teri temsilcilerine ula??yorum.Ingilizcem gayet iyi dedi?im gibi ama gel gör ki düzeltme yap?lacak diye her seferinde ba?ka bi hat'a aktard?klar? için ba?lant? kesiliyor.Girdik bi belaya ç?kmaya çal???yorum i?te neyse Allahtan burdaki görü?tü?üm bi amerikal? bi dostun yard?m?n? istemeyi ak?l ettim sonunda.Yar?n gidip bir daha deneyece?im in?. bir çözüme kavu?ur art?k iyice stress oldum bilet yüzünden.Bu tür durumlar ya?ayan arkada?lar var m? biletleriyle ilgili aceba diye dü?ünüyorum ama mümkünat? yoktur ilk oldum san?r?m.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı fuatti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamun aleykum arkada?lar.Ba?l?ktan da anla??laca?? gibi biletimle ba??m dertte ve ?u aralar can?m cidden çok s?kk?n bundan dolay? Biliyorum çok saçma gereksiz ve aptals? bi hata yapt?m ama hatan?n neresinden dönersem kârd?r diyorum yine de.Özet olarak olay ?u ki biletimi expedia üzerinden ald?m ?irkette Delta airlines.Bileti ayarlarken normal çevremde bana hitap edilen ismi middle name k?sm?na yazmim mi kimlikte ise böyle bir olay yok tabii ki anlayaca??n?z.Ve as?l problem ise bir türlü çözüme kavu?turamad?m.
    Problemi anlatsaym??s?n iyi olcakm??
    San?r?m bilet için middle name olmamas?na ra?men arkada?lar?n takt??? ismi yazm??s?n,ne diyeyim bilemedim.

Tecrübe Puanı
    12

Bir de bana sorr karde?imm ne desen müstehakt?r valla

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

herzamanki dusuncemdir 100 euro fazla olsun tam olsun diye belki durumun cok iyi degildir fakat 100 euro indirimli almak icin ne bileyim bireysel yapmak heleki ilk seferinde bireysel yapmak bence sacma okadar danismanlik sirketleri bunun i in var. Yani dedigin gibi bosuna canini siktin. Ama saglik olsun cozume kavusturcaklardir kardesim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı 2015watci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herzamanki dusuncemdir 100 euro fazla olsun tam olsun diye belki durumun cok iyi degildir fakat 100 euro indirimli almak icin ne bileyim bireysel yapmak heleki ilk seferinde bireysel yapmak bence sacma okadar danismanlik sirketleri bunun i in var. Yani dedigin gibi bosuna canini siktin. Ama saglik olsun cozume kavusturcaklardir kardesim
    ?yi ara?t?rd?ktan sonra s?k?nt? olmaz bende insanlara çok soru sordum ama kendim hallettim.Zaten milyarlarca para götüren ?irketlere.birde bu yüzden para kazand?rmak anlams?z olur
    Konu berkcl tarafından (30-04-2015 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir.

Tecrübe Puanı
    12

Umar?m karde?im ya in?. s?k?nt? olmaz

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Karde? biletine bunu yapt?n ds 2019 belgene bunu yapt?n bence sen ismini sevmiyorsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

harbiden ya, karde? ne çektin be isminden

Tecrübe Puanı
    12

Sevmemek de?il karde?im ya sadece hep yazma gere?i duydum anlams?z ve gereksiz bir ?ekilde cezam? da çekiyorum.Bugün arad?k mü?teri temsilcilerini bana de?i?tiremeyeceklerini ancak not olarak bunu belirteceklerini,s?k?nt? olmayaca??n? söylediler.Hala emin olam?yorum siz ne dü?ünüyorsunuz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

rahat ol karde?im s?k?nt? yok dedilerse bi forum sitelerinde arat yanl?? kesilen ucak biletleri s?k?nt? oluyor mu diye

Tecrübe Puanı
    12

?n?. bi s?k?nt? olmaz bütün emeklerim param çöpe giderse fena olur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı fuatti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?n?. bi s?k?nt? olmaz bütün emeklerim param çöpe giderse fena olur
    Sikinti olma ihtimali cok yuksek. Benim middle name first name kismina first name ide middle name kismina yazmam sonucu ic hatlar ucusunda baya sikinti cikarmislardi..

Tecrübe Puanı
    12

Bende öyle tahmin ediyorum yaw ne yapay?m ?imdi ne lanet bi i?e girdik arkada?

Tecrübe Puanı
    12

Evet arkada?lar sorunum çok ?ükür çözüldü ?ans?m yaver gitti.?lk aramamda düzeltilemez dendi.Sonra ki aramam da sana 50 dolara malolacak dendi.Ve bugün arad???mda ise ücretsiz bir ?ekilde sorunumu hallettirdim.Neden böyle oldu bende anlamad?m ama çözüldü çok rahatlad?m.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)