Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haziran 2 de 2. Kez vize görüþmesi

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Question Haziran 2 de 2. Kez vize görüþmesi

Arkadaþlar Nisan da gittiðim ilk vize görüþmesinde red aldým. Mulakatý yapan adam asýk yüzlüydü hatta yüzüme bile bakmýyordu. Sorduðu bütün sorulara cevaplarýný verdim. Ortalamam 1.94 ama 1.46 dan yükselttim. Neden vermediðini söyledi ama tam anlamadým yeterli deðilsin gibi biþey dedi. Þimdi haziran 2 de 2. Kez gideceðim alma þansým sizce nedir ? Ingilizceme güveniyorum tek sorun ortalamam 1.94. Sizce alabilir miyim ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

sinavlarinin aciklandigi zaman gitmen daha iyi olabilirdi , b donem ortalamani daha da yukseltirdin . Ama su halinle de alirsin insallah , 2. kez girenlerde vize alma orani yuksektir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Unhappy

Ýnþallah ya tek istediðim vizeyi almak. Geri dönebileceðime inandýrýrsam sorun yok aslýnda birazda þans iþi umarým sorun çýkmaz

Deneyimli Watçý fuatti - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    12

Geçmiþ olsun eminim bu sefer alacaksýn 2. Kez giripte alamayn duymadým sahsen bol þanslar

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    12

kardeþ geçmiþ olsun korkmaya basladým.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Sýkýntý yapma Ýstanbul'dan almaya çalýþ. Giyimine dikkat et bence. Rugan gömlek falan çekme yani. Küpe piercing dövme uzun saç sakal bunlara dikkat ediyorlar. ben 1.44 ortalama ile aldým. Ama özen göster bunlara çok fark ediyor

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Question

Alýntý mkadioglu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sýkýntý yapma Ýstanbul'dan almaya çalýþ. Giyimine dikkat et bence. Rugan gömlek falan çekme yani. Küpe piercing dövme uzun saç sakal bunlara dikkat ediyorlar. ben 1.44 ortalama ile aldým. Ama özen göster bunlara çok fark ediyor
    Kardeþim yani tavsiyen nasýl giyineyim Blazer ceket içine t-shirt falan olur mu ? Birde bende küpe var çýkarýp mý gideyim ?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Emre1903 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar Nisan da gittiðim ilk vize görüþmesinde red aldým. Mulakatý yapan adam asýk yüzlüydü hatta yüzüme bile bakmýyordu. Sorduðu bütün sorulara cevaplarýný verdim. Ortalamam 1.94 ama 1.46 dan yükselttim. Neden vermediðini söyledi ama tam anlamadým yeterli deðilsin gibi biþey dedi. Þimdi haziran 2 de 2. Kez gideceðim alma þansým sizce nedir ? Ingilizceme güveniyorum tek sorun ortalamam 1.94. Sizce alabilir miyim ?
    Geçmiþ olsun öncelikle inþallah 2.giriþinde kazasýz belasýz alýrsýn. Ben de daha girmedim vizeye red alanlar olunca insan týrsýyor ister istemez. Ýnsan merak ediyor ne soruluyor da neden alýnamýyor? Çünkü ben bu forumda vizeye alanlarý takip ediyorum bazýlarý iki soru üç soruyla alýyor. Neye göre deðiþiyor? Rica etsem tam olarak ne sordular yazabilir misin?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

dis gorunusunuzle alakasi yok vizenin , tabiki cok abarti bir gorunusunuz yoksa. Tamamen konsolosa verdiginiz guvenle alakali. Bunu da konusurken saglyorsunuz. Belki de hic tahmin edemeyeceginiz bir kelimeye bile takmis olabilir. Dedigim gibi eger ise baslangicini geciktirmezse , ikinci donemki notlarinla beraber git vizeye. Finallerde de biraz kas ve ortalamani yukselt. Gorusmede de bundan bahset bak ortalamami yukselttim gibisinden. Ayrica ingilizce seviyeni bilemem ama gorusme ile alakali pratik yapman yararina olacaktir.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    dis gorunusunuzle alakasi yok vizenin , tabiki cok abarti bir gorunusunuz yoksa. Tamamen konsolosa verdiginiz guvenle alakali. Bunu da konusurken saglyorsunuz. Belki de hic tahmin edemeyeceginiz bir kelimeye bile takmis olabilir. Dedigim gibi eger ise baslangicini geciktirmezse , ikinci donemki notlarinla beraber git vizeye. Finallerde de biraz kas ve ortalamani yukselt. Gorusmede de bundan bahset bak ortalamami yukselttim gibisinden. Ayrica ingilizce seviyeni bilemem ama gorusme ile alakali pratik yapman yararina olacaktir.
    Dýþ görünüþle alakasý olmaz mý kardeþim. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. Sýnýf öðrencisiyim etkili iletiþim ve kiþisellik ve davranýþ ile ilgili bir çok özel ders aldým. Söylediklerim enaniyetten deðildir arkadaþlara yardýmcý olmak içindir. Bende küpe kullanan birisiyim. Ancak insanlara güvenilirlik hissi aþýlamak istiyorsanýz ilk izlenimde bunlarýn olmasý sizi zorlaþtýrýr. Ben kýrmýzý bir shirt üstüne gri bir hýrka siyah jean ve kýrmýzý kanvas ayakkabý giydim. O gün gelenlerden sakal traþý her ne kadar klsalarda yoðun ve aðýr bir görüntü verenleri ingilizce sýkýntýsýnýn olmamasýna raðmen çoðu red aldý. Köprüden geçene kadar rol yapmak lazým giyiniþ ve tarzda.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dostum benim ortalama 1.95'di. Ankarada gittim görüþmeye, transkripti inceledi ama ne not ne bölüm ne okul, hiçbiriyle alakalý tek soru sormadý. Sorun çýkarmadan vizeyi verdi. e tabi baya bi gülümsedim salak salak Sanýrým senin þanssýzlýðýna denk geldi, tamamiyle ordaki görevlinin insiyatifine kalmýþ bi durum diye tahmin ediyorum.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    12

Arkadaþým öncelikle geçmiþ olsun. Gündelik hayatta nasýl giyiniyorsan o þekilde git vize görüþmesine. Onlar senin öðrenci ve genç biri olduðunun zaten farkýndalar. Bu nedir abi yok sakalmýþ küpeymiþ böyle gerçek dýþý yorumlara kulak asmamaný tavsiye ederim. Konuþtuðun insanlar türk deðil. Eþ cinsel evliliklere green card hakký tanýyan bir ülkenin vatandaþlarýndan söz ediyoruz. Bu þekilde yorum yazan insanlar büyük bir ihtimalle U.S.A de hiç bulunmamýþ. Þansýn yaver giderse gidince anlarsýn. Red konusunda ise, mülakatý yapan memurunun inisiyatif de her þey. Bende 2012 yýlýnda Ýstanbul dan red almýþtým 1.97 ortalama ile Ankaraya gidip tekrar denemiþtim 15 gün sonra ve vize almýþtým. Biraz þans iþi yani. Þimdiden iyi þanslar !

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    12

ben vizeye gitmeden once hem saclarimi hemde sakallarimi kestirmistim sonra vizede hz isa gibi tipleri olanlari gorunce aslinda bunun cokta gerekli olmadiginin farkina vardim ama yinede dikkat etmekte fayda var en azindan kisaltma veya yanlardan toplatma gibi. Kupede falan bi sakinca gormuyorum ayrica

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar hepinize ayrý ayrý teþekkür ederim. Benim kafam tamamen karýþmýþ durumda nasýl giyineyim nasýl davranayým sorulara nasýl cevaplar vereyim uzun uzun mu yoksa kýsa cevaplar mý vereyim. Gerçekten her saniye bu iþi düþünüyorum ama þuna inanmaya baþladým vize almak tamamen þans iþi yani mülakat Yaptýðýn kiþiye baðlý. 1-2 soru ile vize alanlarda var, benim gibi 8-9 soruya düzgün cevap verip anlamayanda.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ortalama ile alakalý olduðunu sanmýyorum ayný üniversitede okuduðum bir arkadaþým 1.10 ile ilk giriþinde vize aldý. Olay daha çok dilinizin akýcýlýðýyla ve muhabbetinizle bitiyor. Adam dilinizle iþinizi karþýlaþtýrýp bu iþ için yeterli ingilizceniz yok diye de vize vermeyebilir haklý olarak.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)