Arkadaþlar yarýn vize görüþmem var Ankara da 13.30 da.Var mý baþka giden ?![]()
Arkadaþlar yarýn vize görüþmem var Ankara da 13.30 da.Var mý baþka giden ?![]()
merakla bekliyoruz ayný zamanda ne sorduklarýný da merak ediyoruz
![]()
vize'yi alýp ny'a koþmaya baþlamýþ olabileceðini düþünmeye baþladým![]()
Alamadým deme
aldýmý acaba
inþallah yine isminden bi sýkýntý yaþamamýþtýr![]()
Herkese tekrardan merhaba arkadaþlar.Dün vize mülakatýna girdim Ankara da.Uzun bi bekleyiþin ardýndan girdik içeri.Salonda gergin bekleyiþler baþladý.Parmak izinden sonra mülakat aþamasýna geldim.Neyse bizim meþhul aksi lanet olasý kel efendiye denk geldim.Bana toplamda 3 tane soru sordu ki sürekli sorulan sorular iþte nerden okuyorsun kaçýncý sýnýfsýn pamphleti okudun mu falan tak tak cevap verdik.Neyse aksi kel bilgisayara yönelip 1-2 dk kalýnca tamam dedim kesin isim soruþturmasý.Ondan sonra dönüp aynen þunu dedi ''Everything is okay, however we need to work some more on your case'' deyip yeþil kaðýdý elime verdi saðolsun.Velhasýl kelam korktuðum baþýma geldi.Bundan sonra beklemekten baþka çarem yok maalesef.
Gecmis olsun hocam insallah alirsin
geçmiþ olsun dostum
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliði (%100 Ýng.)
Arkadaþlar bu arada vize görüþmesine girecek olanlar için sadece þunu söyleyeyim.Eðer red yemek istemiyorsanýz kesinlikle 1-2 kelimelik cevaplar vererek geçiþtirmekten sakýnýn.Düzgün ve tam cümleler vermeye çalýþýn zaten sorular sabit iyi bir þekilde hazýrlandýðýnýz sürece sýkýntý yok.
hayýrlýsý olsun inþallah alýrsýn kardeþim.
Teþekkürler inþ. beyler valla durduk yere yine strese soktular ya ne diyeyim.
Dostum inan kendim alamadýðým kadar üzüldüm.Ýyi dileklerim seninle ne diyim...
Eyw kardeþim inþ. süreç hýzlanýr da gideriz ne yapalým.
Öncelikle geçmiþ olsun umarým alýrsýn vizeni ama anlamadým þimdi ne olacak ne yapacaksýn veya ne yapacaklar ?
Saçma sapan sözde bir soruþturma süreci iste yani suan vize verildi ama askýda.Bana verilen numaradan takip edip soruþturmann bitmesini beklicem.Gitmeden biterse giderim iþte. Arkadaþýn biri de isim soruþturmasý almýþtý 3 haftada Sonuçlandý.Benim 5 haftam var ins sonuclanir
kardeþ bnde geçen hafta ankarada isim soruþturmasýna takýldým sürecin hýzlý bir þekilde ilerlemesini bekliyorum gerçekten zor bir durum allah yardýmcýmýz olsun
Sana da geçmiþ olsun kardeþim.tam son atýþý yapcaz dedik daha da sýkýntýlý bi sürece girdik.Sen ne zaman nerde girdin bu arada
29 nisanda ankarada girmiþtim.uçak biletim yerim hersey hazýr olmasýna raðmen böyle bir sýkýntýlý sürece girdik
Merhaba Arkadaþlar,Bende 5 mayýsta Ýstanbulda vize görüþmesine girdim.Çok þükür ki vizemi aldým ancak sorular hiç beklemediðim yerlerden geldi.Bana sorulan sorularý yazayým ki daha vize görüþmesine gitmeyen arkadaslar için belki bir faydasý olur.1-nereye gidiyorsun 2-tek baþýna mý gidiyorsun (Benden önce ayný kiþiye bizim okuldan birisi denk gelmiþ ve bu sorunun üstünde çok durdu.Senin okulundan kiþiler var burda tanýmýyor musun dedi) 3- bölümümü sordu 4-Bölümünden mezun olunca en yüksek ne olabilirsin ( bu soruyu hiç beklemediðim için anlamakta zorluk çektim o anda ve bi kaç kere sordum tekrar) 5-Senin bölümünü bilmeyen birisine bölümün hakkýnda nasýl bilgi verirsin dedi 6- Amerika da ne iþ yapacaksýn 7- iþini anlatýr mýsýn 8- geçen yaz nerdeydin 9- anti trafficing i okudun mu?....Konuþma anýnda hiç bitmeyecekmiþ gibi geldi ama çok þükür aldým.Darýsý sizin baþýnýza![]()
Hayýrlý olsun meceo.Bizimde elimizde beklemekten baþka çare yok hayýrlýsý bakalým.
þu isimden nicknameden ne çektin be kardeþim neyse canýný sýkma güzel sonuçlanacaktýr içini ferah tut![]()
Saðolasýn kardeþim ins kýsa sürede sonuçlanýr.☺
kardeþim ankara güncellemeyi kaç günde bir yapýyor bilgin var mý?
Maalesef bi bilgim yok ya.Geçmiþ yýllarda her cuma ve pazartesi mi ne güncelleniyormuþ hala geçerli mi bilmiyorum.4 günü devirdik bu arada senin de 10 gün olmuþ.Uçuþ ne zaman senin ?
Uçuþ 14 haziranda yetisebilirim ins
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks