12 Haziranda Oceancity deyiz arkada??mla fakat hala konaklama bulamad?k. ocean city de evini ayarlayan ve ya odas?nda 2 ki?ilik bayan için yer duyan varsa yard?mc? olabilir mi?
12 Haziranda Oceancity deyiz arkada??mla fakat hala konaklama bulamad?k. ocean city de evini ayarlayan ve ya odas?nda 2 ki?ilik bayan için yer duyan varsa yard?mc? olabilir mi?

Ocean city tam olarak neresi senin gideceg?n lokasyon?

Ben de Ocean City deyim, konaklama bulamad?m. Beni de al?n eve , kanepede yatar?m, bula??k y?kar tuvalet temizlerim![]()

bu durum bütün ocmd ye gidenlerde var san?r?m ben de bir konaklama bulamad?m

Biz de 2 ki?iyiz 20 haziranda orday?z bizi de al?n bulursan?z![]()
Ocean city de konaklama ayarlayanlar yazsin lutfen ayarlayaman cok arkadasimiz var![]()

benim sponsor böyle bir yer önerdi ama bilmiyorum arat?nca ç?k?yor Pirates Cove Apts
fiyat olarak 1500$ sezonluk olmas? laz?m
Konu Ugurkorkmaz tarafından (18-05-2015 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.

güzel mekan
?u an ocean city deyim ve konaklama buldum konaklamayla ilgili sorunu olan varsa sorbilirsiniz![]()

Bizim hala yerimiz yok 20 sinde orda olaca??z nas?l buldun konaklamay?![]()

4 gündür sürünüyoruz buralarda nereye gitsek evler full deniyo herhangi kucucuk de olsa ev bulabilecek ya da bir bilgisi olan karsisinda etrafinda ev olan biri yardim edebilecek biri varsa lutfen yazabilir mi yoksa cumartesiden sonra ölüm yak?n duruyor!!!

Ocean city'de ne gibi konaklama imkanlari var? Is veren 90$ ayarliyor haftalik ama 90 $ cok geldi bana, birileriyle birlesip eve cikabiliyor muyuz, boyle bir durum olabiliyor mu yoksa illa is verenin ayarladigi ya da hostel gibi yerlerde mi kalacaz? Hostel varsa tabi.
isverenin konaklama ayarlamasina dua etkendi imkaninla 90 dolardan asagi bulman zor. Ortalama kiralar haftalaik 90-105 arasidir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Evet konaklama o civardaymis zaten, ona okay de belki oteki turlusu de vardir diye dedim, ev kiralayan , eve cikan ya da uygun hostel, hicbiri yoksa zaten mecbur orasi olacak.

Bu yaz orada olacak arkada?lar?

Facebook'ta OC grubunda bir arkada? WAT ile gidenlere ev kiralad???n? söyledi,ki?i ba?? 120$ ama ev 10 ki?ilik. Ben de bu yaz gidiyorum,i? veren konaklama ayarl?yor ama ben eve ç?kmak isteyen arkd?larla eve ç?kmay? dü?ünüyorum tabi i? verenin konaklamas?ndan daha ucuz olacaksa.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks