Thy ile istanbul boston bileti aldim biletimi bir acentadan aldım ve biletimi alirken ismimi efe yerine efem olarak yazmislar o anda farketmedik sonradan farkettigimde acentayla konustum acenta bilete not dustuklerini bir sıkıntı olmayacagini soyledi ancak thy ile gorusmemde kesinlikle ucus yapamayacagim soylendi biletteki isimle pasaport üzerindeki isim ayni olmasi gerekiyormus daha önce boyle bir durumla karsilasan oldumu bilginiz var mi

Alıntı
. Neyse sorunu nasıl çözdüğüme gelince. Ben expedia üzerinden yabancı bi firmadan aldım ve dolayısıyla düzeltmek için burdan taa Amerikadaki müşteri temsilcileriyle muhattap oldum. Ilk aradığımda bana düzeltemeyeceklerini ancak not düşeriz felan dediler sorun olmaz herhalde felan. Neyse 1-2 gün geçti tabi benim içime oturmadı abi nasıl not geçeriz ya iç hatlar olsa hadi neyse dış hatlar olunca böyle şeylere tabii ki asla müsamaha göstermezler. Neyse efendim 2.nci defa aramaya karar verdim. Bu sefer bana 50$ karşılığında düzeltiriz dediler. Tamam dedim abi gidecek olan 50$ olsun yeter ki düzeltilsin felan neyse adama kart bilgilerini verdim ama işlem onaylanmadı. 3.ncü defa şansımı denedim ve bu sefer bana tamamen bedavaya düzelttiler yanlız bütün bunlar anlattığım şekilde kolay olmadı 1 hafta felan uğraştım. Sana tavsiyem ise kesinlikle düzelttirmeden bi not parçasıyla felan gitmeyesin. Her gün ara rahatsız et bir şekilde hallettirmeye çalış yoksa çok büyün sorun olur. 

Bookmarks