Merhabalar,
Bu sene 3. senemdi. Bu yüzden her hangi bir sorun olacaðýný düþünmüyordum. Daha önce Amerika'da her hangi bir olaya vs. karýþmadýðým için. Neyse... 12. giþede hafif yüzü zayýf ve uzun boylu bir abimiz duruyordu. Sýramý beklerken umarým bu adama çýkmam diyordum. Sebebi ingilizcem deðildi - retlerin hepsine ''im sorry your english is not enough this program" diyip ret veriyordu- çünkü iletiþim konusunda bir problemim yoktu. Ama sürekli ret vermesi biraz adrenalin yaptýrdý açýkçasý. Korktuðum baþýma geldi ve numaram 12. de yandý. Eski pasaportlarýmý görünce daha önce Amerika'ya gidip gitmediðimi sordu ingilizce olarak ben de evet 2 defa gittim deyince görüþmeye türkçe devam etmeye baþladý. -nereye gittin - saatlik ne kadar kazanýyordun? - þehri beðendin mi nasýldý? gibi sorularýn ardýndan muhabbet durdu o arada iþlemler yapýyordu. Ben de biraz güldürmek için önce hangi takýmlý olduðunu sordum bana fenerbahçeliyim diyince biz de dün þampiyon olduk dedim. o arada gülüþtük falan sonra hoþ bir durum deðil benim için dedi. Ve ben Galatasaray dünya çok tanýnan bir kulüp neden fenerbahçe diyince Mado da oturuyordum o yüzden fb li oldum ama sizi tebrik ederim þaka yaptým bu iyi olmadý dedi ve komiklikli þakalýklý gülüþmeye devam ediyorduk. Neyse sonra tekrar bilgisayara bakmaya baþladý ve þuan vizeni veremiyorum biraz daha çalýþmamýz gerekiyor dosyanýn üzerinde diyip bana sarý kaðýdý ve üzerine bir kod yazýp verdi. Ben o an bildiðiniz gibi þok oldum. Ve anlýyorum sizi ancak ben 11 hazirana iadesiz uçak bileti aldým ve bu sürecin çok uzunda sürebildiðini bu yüzden uçaðýma yetiþememe durumumun olduðunu söyledim. Hatta artýk o ladar kötü olmuþtum ki. türkçe devam edebilir miyim dedim. o da elbette diyip onay verdi. Ve türkçe olarak durumumu tekrar açýkladým bu sürecin 7 gün de 7 ayda sürdüðünü internette görmüþtüm ve bu benim için uçaðýma 14 gün kala getçekten þok oldu daha önce 2 defa gittiö ancak her hangi bir sorunla karþýlaþmadýðýmý söyledim. Nedenini öðrenebilir miyim diyince üzerinde bira daha çalýþmamýz gerekiyor inþallah çabuk olur aeni anlýyorum dedi ve görüþme bitti. Dün siteden bana verdiði koda baktðýmda hemüz siteye düþmediðini gördüm ve benim son bir cumam kaldý arkadaþlar. Biletimi aradaki farklarý vs. ödeyerek ileri bir tarihe almak istiyoruö mesela ayýn 27 30 u gibi. Fikirlerinizi ve önerilierinizi bekliyorum.
Teþekkürler.

Alýntý

Vize gorusmesine girdikten sonraki 4. gunumde Yani bugun idari islemin tamamlandigini benden Ptt araciligiyla pasaportumu gondermemi talep ediyorlar. Job offer ve ds2019 belgemde bende sadece Pasaportu mu gondericem acaba? Isim sorusturmasina kalan ve belgelerini gonderen arkadaslar yazabilirler mi? Konsoloslugu aradim ama kapaliydi suan.

Bookmarks