merhaba arkadaþlar...
bugün saat 2.de vize randevumuz vardý arkadaþýmla ankara amerikan konsolosluðunda.bi saat öncesinden ordadýk ve 15 dakika kala önce pasaportlarýmýzý,sora da bizi almaya baþladýlar... içeri girince gereken evraklarý vermek için sýraya girdik ve orda benim evraklarýmý alan bayan DS-2019 belgemle gelmeme baya þaþýrdý,bana nasýl gelmiþ olduðunu sordu bende anlattým,bi an gerçek görüþme orda oluo sandým yani türkçe olmasa öle gibiydi![]()
sora güvenlikten geçme olayý var tam bi komediydi,çantada su,parfüm falan var.amcalar bana suyu bi iç,parfümden de bileðine sýkýp kokla bakalým dediler ve bi baktým ciddilerzararlý olup olmadýðýný anlamak içinmiþ tüm bunlar ve yaptým ben de...sora içeri girdim sýra no 779,sýrayla gidiolardý 760larda falan sonra bi anda 777 yandý benim arkadaþýn sýrasý... bi heyecan oldu,actiiiooon
![]()
arkadaþým aldý geldi vizeyi (ona bölüm,memleket ve çevresindeki illeri falan saydýrdý bi numaralý kadýn) bi 10-15 dk sora bana geldi gittim
adýmý sordu
parmaz izi olayýný hallettik
bu arada beni bi heyecan bastý nedense (bi garip oldum)
kaçýncý yýlýn die sordu ben anladým ki bölüm ne,sora bölümü söledim ve o tekrar 'which year?' dedi ben de ' haaaa second' dedim sora öðretmen olcaksýn demek dedi çok güzel falan dedi,annen baban öðretmen mi dedi,
ben de ailede ilk olacaðým dedim
sora babamýn mesleðini sordu
en son da nere gideceksin dedi
ben de New Jersey, stone harbor.orada markette kasiyer olacaðým dedim.
o da direk ve en tane tane haliyle karþýdaki ups masasýna elindeki numarayla git ve adresini ver dedi.
Ben de thank you diyip ups.e gittim
ve MutLu Son![]()

Alýntý

Bookmarks