Ben vodafone hattýmin yurt disina açýk olduðunu zannediyordum ancak kapalýymýþ. Bu yüzden telefonuma doðrulama kodu gelmiyor. Mail adresime de giremiyorum bu sebepten.
Ben vodafone hattýmin yurt disina açýk olduðunu zannediyordum ancak kapalýymýþ. Bu yüzden telefonuma doðrulama kodu gelmiyor. Mail adresime de giremiyorum bu sebepten.
Dostum zaten burdaki hatlarý yurt dýþýnda kullanmak hesaplý deðil keþke biraz bakýnsaydýn baþka seçeneklere
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inþ) Scooper
Hangi seceneklere anlamadim
Ne seçeneði? Seçenek mi var?
Yazýn Newport, Rhode Island!
Valla þu hat olayýný bi detaylý anlatcak var mý ya? Firmanýn bize verdiði hatlarý mý kullancaz
Dünya travel en bilinen seçenek 2 paketleri var bir tanesi en yaygýn kullanýlaný 40$a aylýk sýnýrsýz sms arama (abd içi) 1000 dakika sabit hatlarý arama 2gb internet falan filan. Siteye bakarsýnýz
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inþ) Scooper
Kaan dünyanýn neti yavaþmýþ ama kardesým bilgin varmý ya öyle duydum. sen önceki yýllardada onumu kullandýn
hattý yurdýþýna kapalý olan arkadaþým operatörün online iþlemleri vardýr elbet vodafone'un ordan girip halledebilirsin ben baþka operatördeyim aynýsýný yaptým sorun giderildi daha sonra dünyanet kartým geldi usa'ya. istanbulda kartý esrarengiz bir biçimde kaybetmiþtim tam giderken saðolsunlar iki kere kaldýðým eve göndermiþler amerikada. hattý kesmeden göndermiþler ama olsun o kadar da söylemiþtim. her neyse ses kalitesi olarak iyi ama internet bizim ülkede EDGE baðlantýsýndan da yavaþ. e hiç yoktan iyidir mesaj programlarý için ideal. varsa kendine güvenin ve dilin git bir gsm þirketinin maðazasýna anlat derdini 40 dolara daha kaliteli hizmet alabilrsin. nacizane tavsiyem budur![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks