Ben vodafone hatt?min yurt disina aç?k oldu?unu zannediyordum ancak kapal?ym??. Bu yüzden telefonuma do?rulama kodu gelmiyor. Mail adresime de giremiyorum bu sebepten.

Ben vodafone hatt?min yurt disina aç?k oldu?unu zannediyordum ancak kapal?ym??. Bu yüzden telefonuma do?rulama kodu gelmiyor. Mail adresime de giremiyorum bu sebepten.
Dostum zaten burdaki hatlar? yurt d???nda kullanmak hesapl? de?il ke?ke biraz bak?nsayd?n ba?ka seçeneklere
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Hangi seceneklere anlamadim

Ne seçene?i? Seçenek mi var?
Yazın Newport, Rhode Island!

Valla ?u hat olay?n? bi detayl? anlatcak var m? ya? Firman?n bize verdi?i hatlar? m? kullancaz
Dünya travel en bilinen seçenek 2 paketleri var bir tanesi en yayg?n kullan?lan? 40$a ayl?k s?n?rs?z sms arama (abd içi) 1000 dakika sabit hatlar? arama 2gb internet falan filan. Siteye bakars?n?z
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper

Kaan dünyan?n neti yava?m?? ama kardes?m bilgin varm? ya öyle duydum. sen önceki y?llardada onumu kulland?n

hatt? yurd???na kapal? olan arkada??m operatörün online i?lemleri vard?r elbet vodafone'un ordan girip halledebilirsin ben ba?ka operatördeyim ayn?s?n? yapt?m sorun giderildi daha sonra dünyanet kart?m geldi usa'ya. istanbulda kart? esrarengiz bir biçimde kaybetmi?tim tam giderken sa?olsunlar iki kere kald???m eve göndermi?ler amerikada. hatt? kesmeden göndermi?ler ama olsun o kadar da söylemi?tim. her neyse ses kalitesi olarak iyi ama internet bizim ülkede EDGE ba?lant?s?ndan da yava?. e hiç yoktan iyidir mesaj programlar? için ideal. varsa kendine güvenin ve dilin git bir gsm ?irketinin ma?azas?na anlat derdini 40 dolara daha kaliteli hizmet alabilrsin. nacizane tavsiyem budur![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks