Bu sabah 10:30 da vizem onaylandý.Baþtaki sýkýcý bekleme süresini anlatmýyorum.10 numaralý giþede gözlüklü film yýldýzýna benzettiðim tatlý insan gayet basit sorular sorarak vize almamý kolaylaþtýrdý.Mülakat 30 saniye sürdü.Aramýzdaki konuþma þu þekildeydi.
Ben:Good Morning
Görevli:Good Morning How Are You?
B:I'm Tired And You?
G:Fine.Where Are You Studying At?
B:I'm Studying Eskiþehir Osmangazi University.My Department Ýs Civil Engineer.
G:When Will You Graduate From Your University?
B:I Hope Two Years Later.
G:Where Will You Go Ýn The USA?
B:I Will Go To Dallas/Texas
G:What Are You Going To Do Ýn Your Job?
B:Busboy
Ve son olarak Dallasta nereyi görmek istersin? dedi.Dallas'ta bir yer bilmediðimi sadece Dallas Mavericks bildiðimi söyledim.Kaðýtlarýmý verdi.Ýyi tatiller dedi.Ben tam kaçacaktým bu belgeyi okudun mu bu arada dedi.Okuduðumu söyledim.Amerikaya giderken yanýna bir tane al dedi.Teþekkür ettim ve ayrýldým.Benim vize görüþmem böyle oldu.Artýk pasaportumu bekliyorum.Uçuþ 16 haziran umarým güzel bir work and travel dönemi olur hepimiz için.Daha vize görüþmesine girmeyen arkadaþlara bol þanþlar.
Not:Açýkcasý çok üzüldüm bir wat ögrencisinin yediði ret sonrasý yalvarýþýný gördüm.Gerçekten çok üzücü bir andý.Ýnsanlar güzel hayallerle bu programa katýlýyor ve ögrencinin yalvarýþlarýna raðmen görevlinin umursamaz tavýrla bu hayatýnýn sonu deðil demesi iþin ayrý bir boyutuydu.Ve benim düþüncem þu þekilde oluþtu bence kimin gidip kimin gitmeyeceði daha görüþmeye gitmeden belli.Bu benim fikrim tabi.
Þimdiden herkese iyi tatiller![]()
![]()
![]()

Alýntý

Güzel bir W&T geçirirsin inþallah

Bookmarks