bak arkadasım senin bu yazdıgın mesaj tamamen hakaret dolu.şimdi bak ben kendi dusuncemi kimseye hakaret yada aşagılama yapmadıgım surece soyleyebilirm.sen sanırım yazdıgım mesajı baska bi tarafınla okumussun diye benm birileriine hesap sordugumu yada birilerine bakın bizim sırtımızdan para yiyorsunuz ve bunu siz hakketmyrsnuz diye bişey demek istediğim yorumunu yapmıssın.ok ben genede senn gbi yapmıyor ve sana saygımı bozmuyorum o senn yorumun diye,ama dediğim gbi ''SENİN YORUMUN''.kaldıki ben bu sekilde bir sey de soylemiş olabilirim,bu durumda bu sorunun cevabını site admini yapacaktır sen her seye maydanoz gbi atlama oyle kalkıp ta ''ÇOK GERİ KAFALI BİR DUSUNCE VE SORU'' deme,zaten sen sorumu baska taraflara cekerek ve de boyle herkesin bana demekten cekinecegi bir sekilde şeyler yazarak en buyuk ''GERİ KAFALILIGI''yapmıssın.bak senin bana yazdıgın mesajın iki mesaj ustunde ''fiorex''adlı site yoneticisinin yazdıgı mesaja bak bi de senin hiç dusunmeden yada yazmıs oldugum mesajı okumadan yada anlamadan yazdıgın mesaja bak ve kendi içleracısı halini gor...yazık sana ki unv. ogrencisisin ve amerikaya gitmeyi dusunuyrsn!!!''BU GERİ KAFALILIKLA SEN DEĞİL AMERİKAYA EDİRNEYİ BİLE GECEMEZSN YA HADİ NEYSE''.bak ben bu foruma 1 seneyi askın bir suredir uyeyim,200 civarında mesajım vardır forumda ve yeni gidenlere bilgi verme anlamında onde gelen kişilerdenimdir.eger somuruldugumu yada birilerinin benden para kazandıgını ve bunu hakketmedigini sanıyorsam ben bu forumu coktaaan terketmiştim.ben sadece kazanılan paranın kime(bu bir yardımlasma kurumu yada vakfı olabilir,bir kişi olabilir yada şirket olabilir...)ve nereye gittiğini(foruma yapılan masraflara,yada kar olarak)sordum.ama ne yazıkki sen bunu anlayamamıssın.bu yazdıklarından oturu umarım suanda pişmansındr ki pek te oyle oldugunu sanmıyorum.ama sana sunu soylym bi daha benm mesajıma yada benle ilgili bir seye bu sekilde hakaret edercesine bir mesaj yazarsan sonucu senin için kotu olur!!!bu ben değil kimin mesajı olursa olsun ''SAYGINI BOZMADAN'' cevap yazacaksın.ama saygını bozmadan yazacagına inanmıyorsan en azından yazı yazmıycaksın,sadece oku yeter,ama onu da şoyle 3-4 defa oku ki tam anlamıyla yazılan şeyin anlamını ve demek istediğini idrak edebilesin.

Bookmarks