Arkada?lar 15 haziranda wisconsin dellste olaca??m. ?u an orada olan var m?? Neler getirelim gelirken Ortam nas?l? Orada olan varsa biraz bilgi verebilir mi?![]()

Arkada?lar 15 haziranda wisconsin dellste olaca??m. ?u an orada olan var m?? Neler getirelim gelirken Ortam nas?l? Orada olan varsa biraz bilgi verebilir mi?![]()

Ben bugün 2 gün oldu geleli sadece 1 kere i? yerime gittim geldim.ingilizceniz aman aman iyi de?ilse bir ingilizce pratik klavuz mutlaka al?n yan?n?za.priz dönü?türücü ben unuttum siz sak?n ha unutmay?n 😊 ben valizimde i?lenmi? g?dalar getirdim kimse bir?ey demedi haz?r çorba makarna gibi idare edebilecek valizinizde yer varsa dü?ünebilirsiniz iklimi biraz de?i?ik ba???kl?k sisteminiz zay?fsa gribe so?uk alg?nl???na kar?? tedbirli gelin😊 ?imdilik bu kadar

Priz çevirici falan ald?m, yiyecek falanda getirece?im. ?ngilizcemde orta düzeyde. ?ngilizce iyi olmay?nca çal??t?rm?yor mu i?veren?

Buffalo phils de çal??aca??m allah k?smet ederse 1 kere gittim çünkü haber beklememi istediler san?r?m tahminim öyle di?er çal??acak arkada?lar?nda gelmesini bekliyecekler o yüzden. Geceleri esiyo bir tane h?rka evet olabilir öteki türlü tanger outlet var uygun fiyatlara alabilirsin buradan😊

Abiler nas?l bi yer uyum sa?lamak kolay olacak m?? 2 günüm kald? noahs ark ta çal??acam.

19 haziranda da bir arkada??mla beraber dells'e geliyoruz. Türkiyeden bi ?ey isteyen varsa mesaj kutumu ye?illendirsin![]()

Arkada?lar öncelikle merhabalar size bi kaç sorum olucakt?. Biz ?imdi 4 arkada? wisconsin dells lake Delton da great wolf ?irketinde life guard olarak çal??aca??z hiawatha residence hall'de kalaca??z daha önce bu yurtta kalan var m? acaba? Ben yurt kurallar?n? okudum ama gerçekten çok kat? hapishane gibi duruyor resmen. Sizden ricam daha önce bu yurtta kalan varsa bize bilgi verebilir mi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks