Merhaba arkadaþlar,
Türkiye'deyken cankurtaran olma düþüncesiyle danýþman þirketime gittim. Ýþ bulmalarý uzun sürmedi Continental Pools ile görüþtüm ve iþe girdim. Geçen hafta Cuma ( 5 Haziran ) günü gece Amerika'ya geldim. Önce Maryland'a aldýlar ilk eðitim için. Cumartesi eðitimi bitirip pazar yola çýkacaksýn dediler eþyalarýný topla dediler. Topladým ama cumartesi günü eðitimin yarýsýný yapýp diðer yarýsýný pazar yapýcaz dediler eþyalarý tekrar dizdim. Pazar günü toplan eðitimden sonra gideceksin dediler toplandým. Pazartesi gideceksin dediler. Pazartesi günü tekrar eðitime giderken eþyalarý topladým, arabaya koyduk, eðitim için herkesin olduðu yere gittik, eþyalar eve geri döndü, dediler yarýn gideceksin. Salý günü yola çýktýk ds belgemde richmond yazmasýna raðmen Virginia da Williamsburga gonderdiler. Bir Türk arkadaþla beraber geldik. Bir tane havuz vardý boþta orada çalýþan lifeguard biz gidince iþten ayrýldý. Arkadaþla taþ-kaðýt-makas yaptýk. O orada geçici iþe baþladý, ben eve döndüm. Salý günü akþam supervisor'a yarýn ne olacak dedim, bilmiyorum Schedule'ý yapmaya çalýþýyoruz evde telefon bekle dedi. Çarþamba öðlene doðru telefon geldi, bir havuzda cankurtaran yokmuþ biri geldi beni almaya çalýþtým o gün. Çarþamba akþam yine sordum ne olacak durumum diye yine bilmiyoruz dediler. Perþembe günü öðlene doðru þirketin insan kaynaklarý müdürüne mail attým sitemkar bir þekilde anlattým durumu, hemen arýyorum dedi. Buradaki ofisi aradý hemen 'bence' yalandan sesimi kesmek için supervisor geldi çalýþan çocuðun da haberi olmaksýzýn Schedule da olmayan bir þey yaparak onu çýkardý ben çalýþtým. Akþam yine yarýn ne olur bilmiyorum evde telefon bekle dedi. Bugün Cuma geleli 1 hafta oldu. Sadece oturuyorum evde telefon bekliyorum kimse bir þey bilmiyor sadece para harcýyorum. Bölgede 14 tane havuz varmýþ hepsi dolu. Burada lifeguard ihtiyaçlarý olmamasýna raðmen beni buraya gönderip yedek oyuncu misali bekletiyorlar bir þey olursa çalýþayým diye. Adam gibi para kazanamýyorum daha geleli 1 hafta oldu 14 saat çalýþabildim. Ne yapmalýyým acil yardým ederseniz çok sevinirim. Þikayet edebileceðim yerler veya yeni iþ mi bakmalýyým acil yardýmlarýnýza yorumlarýnýza ihtiyacým var.

Alýntý

full time calisiyorsun demektir

Bookmarks