Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ( ACÝL !!! ) Çalýþtýrmýyorlar.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation ( ACÝL !!! ) Çalýþtýrmýyorlar.

Merhaba arkadaþlar,

Türkiye'deyken cankurtaran olma düþüncesiyle danýþman þirketime gittim. Ýþ bulmalarý uzun sürmedi Continental Pools ile görüþtüm ve iþe girdim. Geçen hafta Cuma ( 5 Haziran ) günü gece Amerika'ya geldim. Önce Maryland'a aldýlar ilk eðitim için. Cumartesi eðitimi bitirip pazar yola çýkacaksýn dediler eþyalarýný topla dediler. Topladým ama cumartesi günü eðitimin yarýsýný yapýp diðer yarýsýný pazar yapýcaz dediler eþyalarý tekrar dizdim. Pazar günü toplan eðitimden sonra gideceksin dediler toplandým. Pazartesi gideceksin dediler. Pazartesi günü tekrar eðitime giderken eþyalarý topladým, arabaya koyduk, eðitim için herkesin olduðu yere gittik, eþyalar eve geri döndü, dediler yarýn gideceksin. Salý günü yola çýktýk ds belgemde richmond yazmasýna raðmen Virginia da Williamsburga gonderdiler. Bir Türk arkadaþla beraber geldik. Bir tane havuz vardý boþta orada çalýþan lifeguard biz gidince iþten ayrýldý. Arkadaþla taþ-kaðýt-makas yaptýk. O orada geçici iþe baþladý, ben eve döndüm. Salý günü akþam supervisor'a yarýn ne olacak dedim, bilmiyorum Schedule'ý yapmaya çalýþýyoruz evde telefon bekle dedi. Çarþamba öðlene doðru telefon geldi, bir havuzda cankurtaran yokmuþ biri geldi beni almaya çalýþtým o gün. Çarþamba akþam yine sordum ne olacak durumum diye yine bilmiyoruz dediler. Perþembe günü öðlene doðru þirketin insan kaynaklarý müdürüne mail attým sitemkar bir þekilde anlattým durumu, hemen arýyorum dedi. Buradaki ofisi aradý hemen 'bence' yalandan sesimi kesmek için supervisor geldi çalýþan çocuðun da haberi olmaksýzýn Schedule da olmayan bir þey yaparak onu çýkardý ben çalýþtým. Akþam yine yarýn ne olur bilmiyorum evde telefon bekle dedi. Bugün Cuma geleli 1 hafta oldu. Sadece oturuyorum evde telefon bekliyorum kimse bir þey bilmiyor sadece para harcýyorum. Bölgede 14 tane havuz varmýþ hepsi dolu. Burada lifeguard ihtiyaçlarý olmamasýna raðmen beni buraya gönderip yedek oyuncu misali bekletiyorlar bir þey olursa çalýþayým diye. Adam gibi para kazanamýyorum daha geleli 1 hafta oldu 14 saat çalýþabildim. Ne yapmalýyým acil yardým ederseniz çok sevinirim. Þikayet edebileceðim yerler veya yeni iþ mi bakmalýyým acil yardýmlarýnýza yorumlarýnýza ihtiyacým var.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ilk hafta boyle durumlarin olmasi oagandisi degildir. Oncelikle bunu bil. Eger durumunda 2. hafta hicbir duzelme olmazsa gorusmen gereken yer sponsorsundur. Sponsorunla iletisime gec ve sana is sozlesmesinde yazan saatlerin verilmedigini belirt. Dedigim gibi bu haftayi d beklemen iyi olacaktir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Tamamdýr sað olasýn teþekkür ederim bu cumaya kadar bekliyorum o zaman.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

hala duzelme yoksa sen ilk maili at ya da ara sponsorunu. Ilk iletisime gec.Durumunu anlaT.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Supervisorýmla konuþtum. Bulgarlsr Sýrplar falan mayýs sonunda geldiði için hepsi bir yerlere yerleþtirilmiþler ben sonradan gelince boþ yer yok ve sezonun baþý olduðu için sürekli bir sirkülasyon varmýþ gelenler gidenler. Haftalýk program yapýp herkese eþit saat vermeye çalýþýyorlarmýþ ama kolay olmuyormuþ. Supervisorým bu hafta sabýrlý olmamý istedi önümüzdeki hafta duzelticem dedi. Yine ara ara çalýþýyorum ama ev arkadaþlarým 55-60 saat çalýþýrken ben ancak 30-40 saat çalýþýyorum ve zamaný belli deðil ihtiyaç olunca arýyorlar. Düzeleceðini soyluyorlar önümüzdeki haftaya kadar bekleyeyim diyorum. Þirketin insan kaynaklarý müdürüne Türkiye'deki danýþman firmamdakileri de cc ye ekleyerek mail attým bu yazdýklarýmý benim durumumu falan eðer haftaya da düzelme olmazsa Amerikadaki sponsor firmamla iletiþime geçeceðimi söyledim. Þimdi beklemedeyim. Teþekkür ederim ilginiz için.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

40 saat calisiyorsan haline sukret full time calisiyorsun demektir

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

kusura bakma da biz 15-20 saat calisiyorsun sandik. 35-40 saat calisarak hicbir sikayetini kimse sallamaz. Umarim saatlerin artar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)