Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2016 Yazý için Ankara'dan wat arkadaþlarý aranýyor...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 2016 Yazý için Ankara'dan wat arkadaþlarý aranýyor...

Arkadaþlar 2016 yazý wat yapacaðým.Fakat wat programýný tek baþýma yapmak istemiyorum.Uzun süredir araþtýrdýðým bir program.Gerek kendi bilgilerimi aktarmak gerekse diðer arkadaþlarýn bilgilerinden yararlanmak için ankarada güvenilir wat yoldaþlarý arýyorum Bildiðiniz üzere kasým ayýna kadar þirketlerin fiyatlarý,sene içerisindeki en düþük fiyatlarýn geçerli olduðu aylar ve kalabalýk olursak grup indirimleride oluyor.bu nedenle benimle beraber erken kayýt olabilecek arkadaþlar yazabilirse sevinirim.mesajlarýnýzý bekliyorum

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

-
    Konu nightsblood tarafýndan (13-07-2015 Saat 03:58 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Nasil bir ayrdim edeceksin? Arkadaslar sizlere herhangi bir sekilde , bir sirketi overek yaklasan sirket temsilcileri vb kisilere itibar etmeyin ve derhal bize bildirin. Bu tarz ogrenci yonlendirmesini forum uzerinden yapmak yasaktir.

@Nightsblood nickli uyemiz , ozel mesajlariniz denetim altina alinacaktir. Herhangi bir sirkete yonlendirme veya ovme girisiminde bulunmaniz halinde suresiz banlanacaksiniz.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Nasil bir ayrdim edeceksin? Arkadaslar sizlere herhangi bir sekilde , bir sirketi overek yaklasan sirket temsilcileri vb kisilere itibar etmeyin ve derhal bize bildirin. Bu tarz ogrenci yonlendirmesini forum uzerinden yapmak yasaktir.

@Nightsblood nickli uyemiz , ozel mesajlariniz denetim altina alinacaktir. Herhangi bir sirkete yonlendirme veya ovme girisiminde bulunmaniz halinde suresiz banlanacaksiniz.
    Bilmiyordum, yapmam, mesajýmý siliyorum. Ýyi forumlar (:

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Onemli degil , bilmedigini dusundugum icin uyardim , yoksa direk banlardim Iyi forumlar.

Araþtýrmacý Watçý Berkeley - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    13

Alýntý murat_fkb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar 2016 yazý wat yapacaðým.Fakat wat programýný tek baþýma yapmak istemiyorum.Uzun süredir araþtýrdýðým bir program.Gerek kendi bilgilerimi aktarmak gerekse diðer arkadaþlarýn bilgilerinden yararlanmak için ankarada güvenilir wat yoldaþlarý arýyorum Bildiðiniz üzere kasým ayýna kadar þirketlerin fiyatlarý,sene içerisindeki en düþük fiyatlarýn geçerli olduðu aylar ve kalabalýk olursak grup indirimleride oluyor.bu nedenle benimle beraber erken kayýt olabilecek arkadaþlar yazabilirse sevinirim.mesajlarýnýzý bekliyorum
    bende Ankara'dan 2016 sezonu düþünüyorum kardeþ o kadar çok deðil ama nacizane az biraz bildiðim þeyler var Amerika'ya dair, seve seve paylaþýrýz, bu forumun amacý bu

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

@murat_fkb dostum bende ankaradayým normalde arkadaþ aramýyorum ama 2 kiþi gidersek yine bizim için sorun olmayacaðýný en azýndan sýkýntýlarýmýzý paylaþabileceðimizi düþünüyorum. ( þuan bu mantýklý geldi normalde tek gitcektim ama ) istersen bana bi ulaþ f
    Konu ozgursum tarafýndan (24-11-2015 Saat 03:17 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý taskinfatihozan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @murat_fkb dostum bende ankaradayým normalde arkadaþ aramýyorum ama 2 kiþi gidersek yine bizim için sorun olmayacaðýný en azýndan sýkýntýlarýmýzý paylaþabileceðimizi düþünüyorum. ( þuan bu mantýklý geldi normalde tek gitcektim ama ) istersen bana bi ulaþ facebookta fatih ozan taþkýn yaz kel bi arkadaþ var o benim
    hocam bende tek gitmeyi düþünüyorum fakat arkadaþ buldukça þirkete daha ucuz yazýlabiliriz.amerika ya giderken yolculuðumuzun belli bir noktasýna kadar birbirimize yardýmcý olabilirz.hatta gittikten sonra irtibatta kalýrsak 2. iþ bulmada birbirimize yine yardýmcý olabiliriz.özelden yazýcam size hocam irtibatta kalalým.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý murat_fkb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hocam bende tek gitmeyi düþünüyorum fakat arkadaþ buldukça þirkete daha ucuz yazýlabiliriz.amerika ya giderken yolculuðumuzun belli bir noktasýna kadar birbirimize yardýmcý olabilirz.hatta gittikten sonra irtibatta kalýrsak 2. iþ bulmada birbirimize yine yardýmcý olabiliriz.özelden yazýcam size hocam irtibatta kalalým.
    hocam istersen faceden ekle yada burdan mesaj at bi konuþalým mesaj atmamýþsýn hala

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)