2016 California dü?ünen arkada?lar, bilgi payla??m? yapal?m^^

2016 California dü?ünen arkada?lar, bilgi payla??m? yapal?m^^

?u s?ralar genelde forumda bilgi payla??m?n?n en az oldu?u vakitlerkendimden biliyorum abd ye gidince unuttum an?nda buralar?
ama biz de grup olarak california ya gitmek çok istiyoruz.E?er bu sene de dahil geçen senelerde giden arkada?lar varsa hangi firmalarla gittiklerini yazarsa san?r?m bir fikir alabiliriz.Her ne kadar i?ler de?i?ebilse ve bu i?ler fuarlara kadar belli olmasa da bir kez california ya gönderen ?irketin bir daha gönderme olas?l??? yüksek.
firma ad? payla??m?n?n reklam olmayaca??n? umuyorum.san?r?m bir s?k?nt? olmaz ?
california da pek is gelmez , 3-5 is geldi gecen sene. Bunlara denk gelmeniz sans isiIhtimali dusuk. Siz gezi icin yer plani yapin. Is icin kimse size hicbir yerin garantisini veremez
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
büyük ?ehirlere yak?n küçük ?ehirlerde i? olana?? daha çok bildi?im kadar?yla, hem maddi aç?dan da daha iyi olabilir) off günlerde yak?n ?ehirlere gidilebilir diye dü?ünüyorum, travel k?sm?nda ise istenirse uzak eyaletlere gezi yap?labilir, tabii tatil öncelikse oras?n? bilemem
)

San?r?m ?irket isimi payla?am?yorum ama baz? ?irketler California için i?lere sahipler. ?irketlerin sitelerinde i?lerini payla?anlar var. Bi göz at fikrinde etkili olabilir.

?ahsi olarak geçen seneki tecrübemle sabittir ki birçok ?irket kay?t olmadan i? listesine göz att?rm?yor... Zaman? Ocak ay? itibariyle daha rahat olaca??n? san?yorum.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks