2016 yaz?nda WAT'A kat?lmay? dü?ünüyorum.
Acente arast?rmalar?na ba?lad?m.
Gidicek bir yolda? ar?yorum.

2016 yaz?nda WAT'A kat?lmay? dü?ünüyorum.
Acente arast?rmalar?na ba?lad?m.
Gidicek bir yolda? ar?yorum.

valla benimde öyle bi?eyler var kafamda e?er üniversite zorunlu de?ilse kesin gidicem gibi bi?ey ama bence sende arkada? arama ben aramay? dü?ünmüyorum olursa e?er tek gitcem. bide armada greende iyi diye duydum ama ara?t?r istersen. Ankaraday?m bu arada ben

Bende 2016 yaz?nda kat?lmay? dü?ünüyorum ?zmir'den ya tek gidicem ya da bulabilirsem bir arkada?la gitmeyi dü?ünüyorum

Bence öle bi yere tek gitmek saçmaSüründürür.Çift ki?i veya grup tan?sma imkan? çok daha rahat artar ve yan?nazda tan?d???n?z bir ki?i oldu?unda özgüveniniz artar.

bende ayn? ?ekilde dü?ünüyorum eyaletler tutarsa beraber gideriz![]()

?zmir de ajans bulabildin mi güvenilir ve tabiki ba?vuru tarihleri hakk?nda var m? bir bilgin![]()

Benim ingilizcem iyi ve orta aras? grammer s?k?nt?m var sadece.Konu?mam fln iyidir.Bilmiyom ?ehirde New York olsun.Otelde garson olmak gibi plan?m var.

Benim çok fazla yüzyüze konu?ma f?rsat?m olmad? yabanc?larla ama yinede ingilizce seviyemin iyi oldu?unu dü?ünüyorum ?imdi diye bir siteye girdim full proram? uçak bileti vize dahil her ?ey 6000 küsür lira tutuyor. 15 Temmuz 31 A?ustos tarihleri aras?nda ilk kay?tlanmalar ba?l?yor ve di?er kay?rlanma dönemlerinde girederek pahal? olmaya ba?l?yor. A?ustosta kay?t yapmak gerekecek muhtemelen
Konu ozgursum tarafýndan (21-07-2015 Saat 02:48 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Dedi?in ?irkete bakt?mda AntalyadaUzakta.Yak?nlardaki bi ?irketi seçmek çok daha ak?ll?ca olur ben ocak gibi kay?t olmay? dü?ünüyorum.
erken kay?t olmak tabii ki avantajd?r ama erken kay?t olup i?lerinde problem ç?kan arkada?larda oldu fazlas?yla, bu yüzden ?irket seçimi çok önemli bana göre, erken kay?t avantaj? ile büyük ?ehirlerdeki i? avantajlar?ndan yararlanabilirsiniz fakat iyi ve orta aras? bir seviye ile garson olabilir misin tam emin de?ilim çünkü Advanced düzeyinde isterler diye dü?ünüyorum
Konu Berkeley tarafýndan (21-07-2015 Saat 04:54 AM ) deðiþtirilmiþtir.

ilk olarak bize s?k?nt? ç?karmayacak (mümkün oldu?unca) bir ajans laz?m![]()

Benim ba?vuraca??m acente ?uan bi tane var.Olmad? mc donalds da tak?l?r?zTabi bütünlemelere kalmadan bitirmek laz?m yoksa i?ler i?ler
![]()

lifeguard olan i? bulsak güzel olurdu. Ba?vurunca görücez bakal?m![]()

Lifeguard a verilen mesai saati çok dü?ük?kinci i?e gerek olm?cak bi meslek gerek.
Ben dil kurslar?na yaz?l?lmay? dü?ünüyorum.Garsonluk çok + l?
arkadaslar sizi oncelikle uyariyorum hicbir sirketin ismini bu iyiymis bu boyleymis diye yazmayin. Bu siteden banlanma sebebidir. Ikinci olarak da internette bir sirketin hakkinda kotu yazilarin olmamasi , ya da olumlu yazilarin olmasi birseyi ispatlamaz. Cunku internet manupilasyona cok acik bir ortam. Gcmiste her ortamda olumlu yazilarla dolu olan bir sirketi Amerikan Hukumeti usulsuz uygulamalarindan dolayi yasakladi. Kisacasi forumlarda ne kadar cok temsilci calisanin yazi yaziyorsa , sozluklerde ne kadar tanidik yazarin varsa o kadar olumlu bir sirket imaji olusur internette. Sirketlerin hepsiyle istisnaisz gorusun. IS ve fiyat sorun ve ona gore hareket edin. Sponsorlarini sorun o sponsor sorun yasatiyor mu , sorun yasandiginda cozuyor mu arasitirin. Mesela bu yaz acilan konularda ayni sponsordan kaynakli sorunlarda bir cok ogrenci magdur oldu ve bir kismi ulkeye cok erken donmek zorunda kaldi ki bu sponsor icin calistiklari sirketler En IYI olarak reklam yapmaktadir. Kisacasi internet reklamlarina degil , gerceklerle hareket edin ve kararinizi kendiniz verin. Sakin ama sakin baskasinin yonlendirmesiyle biryere kaydolmayin. Forum uzerinden de size bir sirketle alakali cok olumlu yazilar ya da yonlendirme amacli mesajlar atan olursa , bizleri bilgilendirin.
Iyi Forumlar...
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

Bilgilendirme için te?ekkürler. Önümüzde daha zaman var en iyisi teker teker yüz yüze görü?üp fiyat i? vb. bilgileri toplamak. En az?ndan bu site sayesinde temel bilgileri ö?renebildim. Umar?m bir s?k?nt? ya?amadan ayarlayabiliriz![]()

Hay?rl?s? hakk?m?zda

Gelecek ay ben yava? yava? ?irketlerle konu?maya ba?lar?m.Ben bilgi ald?kça özelden veya burdan belirtirim![]()

Ben de bir arkada??m ile birlikte gidicem do?u yakas?ndan denk geldiklerimiz olursa görü?ürüz![]()

bakars?n?z hepimiz ayn? yerle anla??p gideriz![]()

Ben bi ?irketle görü?tüm ...
WAT+V?ZE fln 2100 dolar Uçak biletide 600 dolar .... 2700 dolar
Bu kadar pahal? olaca?? akl?ma gelmezdi(Para s?k?nt? olmasada dolar art?yo )
?irketlerin verece?i toplu fiyatlara sak?n kanmay?n hatta bunu yapan firmalara biraz ?üpheli yakla??n. Çünkü vize ücreti sabittir ve ?ahsi olarak al?n?r. Program ücreti içinde de?ildir. 160 dolard?r. Sevis ücreti ise 35 dolard?r ve yine ?ahsi olarak al?n?r. Bunun d???nda kimse size uçak bileti fiyat? veremez. Gidece?iniz eyalete göre ve al?? tarihinize göre bilet fiyat? 600 dolar da olabilir 1000 dolar da. Siz direk program fiyat?n? sorun. Vize sevis ve uçak bileti d???ndaki fiyat? sorun. Kendi program ücretleri pahal? olunca ö?rencinin alg?s?yla oynama çal??mas?d?r bu toplu fiyat verme. Bunun d???nda harçl?k olay? da çok de?i?kendir. ?lla 1000 dolar ya da 500 dolar olacak diye bir?ey yok. Seçece?iniz i?e göre ve ailenizin durumuna göre de?i?ir harçl?k. ?? seçilmeden bilet ve harçl?k miktar? söylenemez.
Peki 1800 dolar wat program? için ortalama bir fiyatm?d?r yoksa daha uygun fiyatla kaliteli bir firma bulunabilirmi ?

Benim konu?tu?um ki?ilerde erkene 1800 geçe 1900 .Normal bi fiyatd?r.
1900 NORMAL fiyat de?ildir. Neredeyse hiçbir maliyet art??? olmamas?na ve kurun deli gibi s?çramas?na ra?men hala dolar baz?nda fiyat art??? yap?l?yorsa bunun ad? ?ark kurnazl???d?r. Daha ucuz fiyatlar da mevcuttur piyasada. ?irketler aras?nda çk da büyük farklar kalmad? art?k. A?a?? yukar? benzer hizmetler sunuluyor. O büyük ?irket , bu büyük sponsor bu en iyisi safsatalar?n? unutun. Bunlar ?irketlerin kendilerini pazarlama stratejileridir. En ucuz ve en küçük ?irketlerle inan?lmaz mutlu wat geçirenler de mevcut bu forumda , en iyi sponsorla çal??t???n? iddia edip , en iyi ?irket oldu?unu iddia edenlerle çok sorunlu wat geçirenler de. K?sacas? çok fark yok. Her firma ile görü?ün , en az 6-7 firma ile görü?ün, en on karar?n?z? etki alt?nda kalmadan kendiniz verin.

?zmir'den gidicem bende![]()

bnde izmirden gidicem

Ankara'dan gidece?im mülakat? geçebilirsem...

arkada?lar bende gidecem ajans? da buldum minessota da housekeeping i?inde karar k?ld?m.
tek gidin yahu kimseyle gitmeyin kimseye ba?l? kalmay?n kafa nereye siz oraya birine muhtaç hissetmeyin asla kendinizi
Wisconsin Dells/Lifeguard
SanDiego
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks