merhabalar arkadaslar 2 erkegýz ben 20 arkadasým 19 yasýnda araba kýralayýp 21 30 eylul arasý tur yapmayý dusunen varsa ortk olabýlýrýz cunku býldýgýnýz gýbý araba kýralayamýyoruz![]()
merhabalar arkadaslar 2 erkegýz ben 20 arkadasým 19 yasýnda araba kýralayýp 21 30 eylul arasý tur yapmayý dusunen varsa ortk olabýlýrýz cunku býldýgýnýz gýbý araba kýralayamýyoruz![]()
21 yaþ altý araba kiralayanlar var diye duydum tüm firmalarý araþtýrýn bir iki tanesi yapýyormuþ sanýrým. Eðer bulamazsanýz yerel araba kiralama þirketlerini bulun , yerel firmalarda kiralama þansýnýz daha yüksek.
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
merhaba,
ben ve arkadasim yellowstone national parkta calisiyoruz. 17 eylulde yola cikacaz buradan vegas-Sequoia national park-Sacramento san fransisco los angles rotamiz var. 18 gecesi vegasta olacak sekilde baslayacak 26 eylulde los anglesta olacaz ve 28 eylulde bitmis olacak. iletisime gecebiliriz isterseniz.
20 eylülden virgina beach de iþim bitecek ve ben tek olacagým arabayla gezmek en mantýkklýsý banada uyar iletiþime geçelim
Arkadaslar iletisimde kalalim![]()
19-30 eylül batýda olacagýz araba ile
3kiþiyiz
Arkadaþlar merhaba. Eylül 25inde iþten ayrýlýyor ve batý turu yapmak istiyorum. Doðudayým batýyý görmeden dönmek istemiyorum. O tarihte ayrýlacak olan var veya doðu bölgesinde olan var ise batý planý yapabiliriz. Bana mesaj gönderebilirsiniz arkadaþlar.
Þöyle bir türklerin yönettiði firma vardý California etrafýnda.. Kendileriyle iletiþime geçip araç kirasý konusunda yardýmcý olabilirler. Okuduðum kadarýyla yorumlardan Türk arkadaþlara kiralama konusunda yardýmcý oluyorlarmýþ.
21 yaþ altýna normalde kiralama olmuyor. O yüzden bu firmayý verdim belki birþey yaparlar diye..
Geri kalan arkadaþlar için araç kirasý için kendi kullandýðým site : Priceline.com
Oldukça uygun fiyatlarý
Fakat Dikkat !!
Ne kendilerini tanýyorum... Nede birebir alýþveriþim oldu. Sadece internet üzerinde keþfettim ve yorumlarý okuduðumda olumluydu.. O yüzden iyice sorup araþtýrýn.. Ben sadece bulduðum bilgileri paylaþýyorum..
![]()
Konu JitanX tarafýndan (14-05-2017 Saat 10:26 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks