Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eyalet Önerisi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question Eyalet Önerisi

Konuyu do?ru yere mi açt?m bilmiyorum ama önceden gitmi? olanlar eyalet tercihi hakk?nda yard?mc? olursa çok güzel olur. ?uraya gittim, ?öyle imkanlar? ve ortam? vard? diye yazarlarsa ben ve benim gibi 2016 y?l?nda gideceklere karar vermede mükemmel yard?m? olur .

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

her eylaet a?a?? yukar? ayn?d?r. Her eyaletin çok canl? ya da çok sakin yerleri mevcuttur k?sacas? bu sorunun cevab? yok ve cevab? olsa da i?inize yaramaz ??lemleri s?rayla yapmak daha do?ru olur sizin için .Bunlar? dü?ünmeniz için size i? sunulmas? laz?m.

Araştırmacı Watçı Danyjoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    11

Dallas'a gelme.
    Özünde İyi Adam...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her eylaet a?a?? yukar? ayn?d?r. Her eyaletin çok canl? ya da çok sakin yerleri mevcuttur k?sacas? bu sorunun cevab? yok ve cevab? olsa da i?inize yaramaz ??lemleri s?rayla yapmak daha do?ru olur sizin için .Bunlar? dü?ünmeniz için size i? sunulmas? laz?m.
    bir umut bendeki i?te, belki program?m? iyi yönde etkileyecek bir yorum gelir

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Danyjoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dallas'a gelme.
    te?ekkür ederim cevab?n için texas filan benden uzak dursun o eyalet bana sadece breaking bad'de güzel geldi o kadar zaten bende okyanusa yak?n bir yere gitmek istiyorum e?er bir aksilik ç?kmazsa

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Breaking Bad New Mexico da geçmiyor muydu ? ben mi yanl?? hat?rl?yorum. Neyse , tekrar söyleyim eyalet seçimi için ?u an yorum beklemek yanl??. Ayn? eyaleti geçtim ayn? i?yerinde çal??an iki i?iden biri nefret ederken di?eri bay?l?yor. K?sacas? ki?iden ki?iye çok de?i?ir. Senin cevap alman için sana sunulan i?leri bizimle payla?man ve beklentilerini ve zevklerini de yazman gerekir. Biz de hepsini birarada bakarak seni do?ru yönlendirebiliriz.Gerçi bu söyledi?im ?irket dan??manlar?n?n yapmas? gerekenler ancak pek de böyle ?eylerle u?ra?maz pa?alar?m. ?steseler de her bölgeyle ilgili bilgisi olan dan??man da yok zaten en az?ndan ben daha kar??la?mad?m.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Breaking Bad New Mexico da geçmiyor muydu ? ben mi yanl?? hat?rl?yorum. Neyse , tekrar söyleyim eyalet seçimi için ?u an yorum beklemek yanl??. Ayn? eyaleti geçtim ayn? i?yerinde çal??an iki i?iden biri nefret ederken di?eri bay?l?yor. K?sacas? ki?iden ki?iye çok de?i?ir. Senin cevap alman için sana sunulan i?leri bizimle payla?man ve beklentilerini ve zevklerini de yazman gerekir. Biz de hepsini birarada bakarak seni do?ru yönlendirebiliriz.Gerçi bu söyledi?im ?irket dan??manlar?n?n yapmas? gerekenler ancak pek de böyle ?eylerle u?ra?maz pa?alar?m. ?steseler de her bölgeyle ilgili bilgisi olan dan??man da yok zaten en az?ndan ben daha kar??la?mad?m.
    San antonio diye akl?mda kalm?? ondan öyle söyledim de neyse zaten kurak olan her yer bana göre texas söyledi?inde hakl?s?n zaman? geldi?inde burdan yard?m almak hem daha mant?kl? hem daha yararl?, te?ekkür ederim cevaplar?n için

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Rhode Island gitmede nereye gidiyosan git

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı powerjack14 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rhode Island gitmede nereye gidiyosan git
    Aynen onu gibileri de elemi?tim, adalara feribotla filan belli saatlerde girip ç?kma pek güzel gelmedi. Te?ekkür ederim cevab?n için

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?imdi bakt?m da Rhode Island öyle tek bir ada de?il bildi?in eyaletmi?. Cahilli?in dibine vurdum bu konuda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)